Reclamă
Reclamă

Ana Morodan, la fel ca mulți alți influenceri de la noi tună și fulgeră în online, asta după ce a picat în plasa lui Pete, un tânăr care a inventat un produs și l-a trimis spre promovare. „Brânza Regelui” a creat vâlvă în online, iar „Contesa digitală”, ca mulți alți influenceri, nu mai știu cum să se apere.

Ana Morodan este una dintre cele mai urmărite voci din online, însă, în ultima perioadă, a trecut și prin episoade mai puțin plăcute. „Contesa digitală”, așa cum îi place să i se spună, a pierdut o parte din comunitatea ei după episodul în care a fost prinsă beată și drogată la volan.

Abia a apucat să își mai „spele” imaginea, că un alt eveniment i-a adus o bilă neagră în fața urmăritorilor. Acum câteva zile, un tânăr pe nume Pete s-a jucat cu influencerii și cu setea lor de a promova anumite produse, așa că le-a livrat personal, din partea Casei Regale un produs în ediție limitată.

Ana Morodan a răbufnit după ce a picat în plasa „Brânza Regelui”. Fanii au taxat-o imediat: „Nu ai putut face liniuțe din ea”

Reclamă

Ana Morodan a fost pusă la colț de internauți

„Brânza Regelui” și-a făcut imediat loc pe story-urile influencerilor precum Ana Morodan, Oana Roman și Claudisky. Toți au vorbit despre cât de specială este și cât de onorați se simt că au fost pe listă. Însă, imediat cum au aflat că totul a fost o farsă, fiecare dintre ei a început să se apere.

@best_momentss09 Part 2️⃣#fyp #foryou #anamorodan #fypage #fypシ #foryoupage #foryoupageofficiall #fy #romaniatiktok #foryoupage❤️❤️ #funny #fypageシ #fypp #romania #fypシ゚viral #fyppppppppppppppppppppppp #scandal #romaniangirl #viral #viralvideo #tiktoker #tiktokromania ♬ eredeti hang – 😁momente_amuzante😁

Ana Morodan a răbufnit pe internet și a subliniat faptul că s-a săturat să audă peste tot, în 2023 că influencerii sunt o categorie josnică și că ar promova orice. Cei la urechile cărora a ajuns mesajul nu i-a luat deloc apărarea ci, din contră. Mulți sunt de părere că atât ea, cât și ceilalți s-au simțit încolțiți și nu mai știu pe unde să scoată camașa.

„Tu ești aia prinsă drogată la volan. Nota 4, stai jos!”, „În viață tragi linie și stai jos”, „Supărată foc că brânza nu are efect de pastile” sunt doar câteva dintre reacțiile primite în online de Ana Morodan.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro