Ana Morodan a ajuns de urgență la spital, din cauza faptului că a slăbit prea mult. Cel a care a apelat vedeta este chiar medicul estetician. Din cauza faptului că a pierdut multe kilograme, bustul său proeminent nu mai are fermitatea de altădată. Așa că a decis că este vremea să ia atitudine în acest sens și să rezolve problema.

Reclamă

În ultima vreme, stresul și oboseala și-au pus amprenta și a asupra sa. Vedeta încearcă să fie mereu activă și să livreze conținut de calitate în mediul online. Chiar dacă pentru mulți nu pare o muncă așa grea, după o perioadă se simte oboseala. Așa s-a întâmplat și în cazul îndrăgitei Ana Morodan.

Cum  a slăbit Ana Morodan?

Ana Morodan are un program extrem de încărcat și nu stă deloc. Este mereu ocupată cu diferitele sale proiecte, iar din acest motiv a slăbit aproximativ 10 kilograme. „Contesa digitală” a ajuns să cântărească în momentul de față 47 de kilograme și este mândră de silueta sa.

Reclamă

Nici nu ar avea cum să nu fie, pentru că are greutatea la care multe femei doar visează. Multe admiratoare au fost curioase cum a slăbit atât de mult. Morodan a explicat faptul că nu ține nici dietă, nu faci din mișcare. Silueta sa se datorează unui stil de viață încărcat de stres și multă muncă.

„Cred că hormonal, acum un an și jumătate, s-a întâmplat ceva. Din momentul acela eu nu m-am mai îngrășat. Știi că e zicala aia că «respiri și te îngrași»? Așa eram și eu. Eu acum pot să pot să mănânc 10 pizza în fiecare zi și nu pun niciun kilogram pe mine. Nu știu de ce, că mi-am făcut analize și toată lumea mi-a zis că mi s-a schimbat metabolismul, nu am nicio boală, nu am nimic.”, a mărturisit ea, pentru Libertatea.