Din păcate tatăl Anei Prodan a decedat în perioada în care acesta era adolescentă, însă își aduce aminte drag de momentele petrecute cu acesta.

Tatăl vedetei a fost avocatul Traian Tănase, care din păcate a decedat pe loc suferind un atac de cord, în biroul acestuia atunci când era cu un client.

„Tata a fost pentru mine un idol! S-a comportat exemplar cu mine și cu sora mea, ne-a crescut doar el, pentru că mama era plecata mai bine de șase-șapte luni pe an în turneu! El ne spăla, ne călca hainele, ne bătea, ne făcea de mâncare și ne lua de la școală!

În fiecare zi, la ora 12.00, tata era acasă că să aibă grija de noi atunci când veneam de afară! Nu concepeam altfel prânzul, fară el! Poate tocmai de aceea, eu văd lucrurile așa cum le vedea și tata! Să am mereu familia lângă mine la orele importante din zi!

Am avut așa o discuție, noi doi, așa cum o făceam mereu. Mi-a spus, neștiind poate că va fi pentru ultima oară, ceva de genul «să nu lași pe nimeni să te doboare! Să fii puternică, tu să dai tonul, dar să rămâi frumoasă pe interior. Să nu mă uiți și să nu uiți ce ți-am spus