Ana Maria Mocanu pare că este o femeie singură în momentul de față. Fotografiile pe care le posta adesea pe rețelele de socializare cu partenerii săi de viață, lipsesc acum, ducându-ne la ideea că nu i-a mai intrat în grație niciun bărbat. Oare fosta asistentă TV își dorește să nu își mai expună viața privată?

Cu toate acestea, Ana Maia Mocanu își dorește foarte mult să aducă pe lume un copil. Iată ce a răspuns vedeta la una dintre întrebările primite din partea fanilor.

Ana Maria Mocanu își dorește să devină mamă

Știm cu toții că Ana Maria Mocanu a avut o viață amoroasă destul de năbădăioasă. A avut parte de mai multe despărțiri, însă, cu toate acestea, frumoasa dansatoare încă mai crede într-o relație frumoasă din care să rezulte și un copil.

În timpul unei sesiuni de întrebări lansate pe Instagram, un fan a întrebat-o cum se va vedea peste 5 ani, iar Ana Maria Mocanu nu a stat deloc pe gânduri și a răspuns la întrebare. Mai exact, vedeta a postat o imagine în care apare un cuplu tânăr alături de un bebeluș. De aici ne putem da seama de faptul că fosta asistentă TV își dorește tare mult să-și întemeieze o familie și, implicit, să dea naștere unui copil.

Nu este prima dată când frumoasa dansatoare declară că își dorește să devină mamă, însă, mai întâi de toate, este necesar să găsească persoana potrivită cu care să poată întemeia o familie, spunea Ana Maria Mocanu la un moment dat.

Ana Maria Mocanu, gata sa devină mamă petru prima dată! Fosta asistentă TV a devăluit totul

Când își va schimba silicoanele?

Ana Maria Mocanu este una dintre cele mai tunate vedete de la oi din țară. Își dorește să-și schimbe silicoanele, însă va face acest lucru numai după ce va naște.

”Le voi schimba după ce voi face un bebe”, a scris Ana Maria Mocanu pe pagina sa de Instagram.