Ana Maria Barnoschi este una dintre cele mai îndrăgite asistente TV.

Cu toate că are parte de mult succes și se poate mândri cu faima sa, nu a scăpat de problemele și durerea unui om obișnuit. Tatăl său a decedat în urmă cu doi ani, iar golul lăsat de el nu a putut fi trecut cu vederea. 

Ana Maria Barnoschi este asistenta TV de la „Roata Norocului” și reușește să le aducă tuturor zâmbetul pe buze. În ciuda aparențelor, ea are o mare durere în suflet, provocată de pierderea tatălui ei în urmă cu doi ani.

Vedeta a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Ea a scris câteva versuri de regret, dorindu-și reîntâlnirea cu tatăl ei, indiferent că va fi pentru scurt timp. Ana Maria Barnoschi a trăit o perioadă extrem de grea alături de mama sa în 2020, când l-au pierdut pe unul dintre cei mai dragi oameni.

Aceasta a adăugat și câteva fotografii din tinerețea tatălui ei, cât și cu ea pe vremea când era doar un copil.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana Maria Barnoschi (@ambarnoschi)

„O zi cu tata de-aș avea,
Acum când dorul mă doboară,
Aș prețui cu viața mea,
Această zi ca pe-o comoară.
#twoyearswithoutyou ?
Mi-aș dori ca Dumnezeu să mi te aducă măcar pentru o oră înapoi, să te strâng în brațe, să-ți ascult vocea și să-ți spun că e tare greu fără tine, TATĂ!”, a transmis Ana Maria Barnoschi pe rețelele de socializare.

Ana Maria Barnoschi s-a întors la filmări la scurt timp după deces

Ana Maria Barnoschi este o luptătoare și a demonstrat acest lucru. Deși suferea din cauza decesului părintelui ei, aceasta a trebuit să se întoarcă pe platourile de filmare.

La doar trei săptămâni, ea a reușit să facă față durerii, iar colegii de platou i-au fost alături. Ana Maria Barnoschi a putut duce la capăt emisiunea și nu s-a văzut nimic ce putea să trădeze.

„Firește că am și zile proaste. Am și eu acea perioada a lunii în care nu mă simt cel mai bine, dar am trecut și eu printr-o perioada foarte tristă și urâtă și nu pot să descriu în cuvinte acea etapa. Murise tata și la trei săptămâni, trebuia să filmez Revelionul. Eram gazdele emisiunii și eu trebuia să zâmbesc, să mă distrez și să mă simt bine și să am grija de invitați. Era vorba de Revelionul de anul trecut.

Chiar m-am văzut cu Radu Țibulcă și îi povesteam, auzise atunci ceva, după ce am terminat filmările. Mi-a zis că nu s-a simțit nicio clipa treaba asta. Am avut și colegii lângă mine care m-au susținut.”, a declarat Ana-Maria Barnoschi în urmă cu ceva timp.