Ana Cucută se numără printre cei mai solicitați makeup artiști de la noi din țară. Ana are tehnici și trucuri uimitoare și nu este de mirare că vedete fac coadă la ea la machiaj. Cele care o urmăresc pe Ana își doresc să poată fi, măcăr o dată, machiate de ea. Oricât de mult ar aprecia munca depusă de makeup artistă, unele persoane nu plăti niciodată un asemenea tarif pentru un makeup, fie el de seară sau de zi.

Plaja makeup artiștilor de la noi din țară este foarte variată și este greu ca cineva să se remarce. Totuși, Ana Cucută a reușit să facă asta. Numele ei este pe buzele tuturor și este prima alegere a vedetelor atunci când vine vorba de evenimente, shooting-uri, filmări de videoclipuri și nu numai. În spatele fiecărui machiaj stau ore întregi de muncă, perseverență și exercițiu.

Ana Cucută practică prețuri direct proporționale cu experiența și prețul produselor

Ana Cucută este urmărită de sute de mii de persoane pe Instagram. Acolo, makeup artista împărtășeste cu comunitatea ei diferite trucuri de makeup. Cei care vor să afle mai multe și să fure din meseria Anei, trebuie să meargă la cursurile pe care aceasta le organizeaza frecvent. Ana știe că nu poate mulțumi pe toată lumea, iar acum a decis să închidă gura cârcotașilor care o acuza că practică tarife piperate.

Ana Cucută a închis gura cârcotașilor. Makeup artistul preferat al vedelor a justificat de ce are prețuri piperate. „Faceți voi totalul”
Instagram

Ana Cucută realizează makeup-uri impresionante, fie că este vorba de vedete, fie că este vorba de persoane obișnuite. Aceasta nu face rabat de la produsele de calitate, iar asta se vede pe fața tuturor persoanelor care poartă machiaje realizate de ea.

Criticată de multe ori că este prea „scumpă”, Ana Cucută a decis să le arate celor care o urmăresc ce se află în spatele meserie de makeup artist. Ana a postat pe Instagram o parte din facturile pe luna decembrie. De acolo, reies banii investiți în anumite produse cosmetice pentru cliente. Spre uimirea tuturor, suma nu este deloc mică.