În urmă cu mai bine de o lună, Ana Banciu a trecut prin unul dintre cele mai grele momente din viața sa. Mama vedetei a decedat, după o luptă pe care a pierdut-o cu o boală grea. Acum, artista încearcă să depășească momentul tragic și a vorbit despre planurile sale de viitor.

Deși pierderea mamei este încă proaspătă, Ana Banciu încearcă să nu se lase doborâtă de gânduri negre. Vedeta își continuă viața ca și cum nimic nu s-a schimbat, aceasta fiind și una dintre ultimele dorințe ale mamei sale. Cu toate acestea, Ana Baniciu recunoaște că ultima perioadă a fost destul de grea, mai ales atunci când a aflat de boala celei care i-a dat viață.

„Am trecut cu putere și cu încredere în mine, și în faptul că lucrurile vor fi bune de acum încolo. Maică-mea este cu mine în continuare, așa o simt, și nu cred că și-a dorit vreo secundă, mi-a și verbalizat asta, ca eu să plâng și să se oprească totul aici.

M-a rugat să merg înainte și asta fac. A fost un șoc momentul îmbolnăvirii, după care nu a mai fost neapărat un șoc. S-a făcut tot ce s-a putut, am încercat foarte mult. Acum am cumva altă concepție despre viață! Când e să fie, o să fie. M-a schimbat acest moment, dar în bine”, a declarat Ana Baniciu, potrivit click.ro.

Ana Banciu, momente grele după moartea mamei sale! Se mai gândește artista la nunta pe care deja o programase
Social media

Va mai avea loc nunta?

Chiar înainte ca mama sa să se stingă din viață, Ana Banciu făcea anunțul cel mare și spune că în curând va ajunge în fața altarului. Așadar, toată lumea a presupus că decesul mamei a anulat acest plan. Însă, Ana Banciu a declarat că nunta nu a fost anulată. Se pare că aceasta fusese stabilită pentru anul următor, iar planul este în continuare în picioare.

„Nunta oricum nu trebuia să aibă loc anul acesta. Era vorba pentru la anul să o facem și așa a și rămas. Doar că trebuie să mă ocup și de asta. Știi că, pe lângă a programa, trebuie să te mai și ocupi. E un eveniment mare. Trebuie să ne găsim timp și eu, și Edi ca să organizăm. Dacă nu este la anul, o facem peste doi ani, nu e o problemă.”, a mai spus Ana Baniciu.