Despre Ana Baniciu fanii au, în general, doar lucruri frumoase de zis. Vedeta este apreciată de mii de oameni și face furori de fiecare dată. Știe foarte bine cum să atragă toată atenția asupra ei. Fotografiile pe care le postează artista îi lasă pe mulți cu gura căscată.

Multă lume s-a în întrebat de-a lungul timpului de ce nu pozează în reviste pentru adulți, dacă arată atât de bine. Ea a încercat să le explice faptul că nu poate face asta, atâta timp cât este în joc numele tatălui ei. Bărbatul i-a dat acesteia o educație aleasă și nu are de gând să îl dezamăgească așa.

Ce spun internauții despre Ana Baniciu!

Ea și-a ținut pentru multă vreme iubitul ascuns de ochii lumii. Unii au crezut că nu este într-o relație, dar s-au înșelat. În urmă cu ceva timp, ea a postat o serie de imagini cu un bărbat misterios despre care nu a dat prea multe detalii. Cântăreața vrea să își păstreze relația departe de ochii lumii și îi iese de minune.

Oricât de iubită ar fi de fanii săi, ea nu scapă de comentariile răutăcioase venite din partea lor. Unii au pretenții mult prea mari de la ea. Chiar dacă de cele mai multe ori este ocupată, vedeta își face timp să discute și cu ei. Nu au mai făcut de ceva vreme un live pe Instagram, dar organizează sesiuni de întrebări și răspunsuri. Sinceră din fire, ea le dă acestora detalii mai puțin știute din viața sa. Ultima dată, aceștia i-au dat o serie de comentarii nu tocmai plăcute.

Ana Baniciu, luată la rost de fani. Ce i-au transmis aceștia: “Degeaba ești frumoasă dacă...”

 

„Degeaba ești frumoasă dacă nu ai Scania R500 V8,semiautomat – trei pedale, cabină streamline, 500 HP, 2 roți pe osie, full option+ladă frigor❤️”, „mama mea, nu credeam ca iarna iti naparlesc blugii! 🤪”, au fost două dintre comentariile lor legate de ținuta vedetei.