La o săptămână distanță de la decesul mamei sale, Ana Baniciu și-a regăsit resursele necesare pentru a merge mai departe. Artista a făcut un nou pas în cariera sa profesională.

Se pare că Ana Baniciu s-a alăturat trupei „Dj Project” în calitate de solist. Prin urmare, vedeta va colinda țara în lung și lat pentru a susține evenimente artistice alături de trupa în care a intrat recent. Primul eveniment a fost deja susținut, Ana Baniciu cântând aseară alături de trupa „Dj Project” în cadrul unui eveniment organizat de către Radio Zu.

Un nou început pentru Ana Baniciu

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana Baniciu (@ana_baniciu)

„Noi începuturi! Un nou capitol în care urmează să ne întâlnim cu voi în toată țara, la concerte, la radio și la tv! Aceasta este noua formulă DJ Project.” a declarat Ana Baniciu.

Mama Anei Baniciu s-a stins din viață

Săptămâna trecut, artista Ana Baniciu a anunțat moartea mamei sale prin intermediul unei postări pe care a făcut-o pe contul său personal de Instagram. în postarea emoționantă, Ana a dezvăluit faptul că i-a stat alături mamei sale până în ultima clipă de viață a acesteia. Cu toate că fizic nu se mai află lângă ea, Ana Baniciu este ferm convinsă că mama sa o protejează și îi ghidează pașii.

„Adina, mama care și-a dedicat întreagă viață copilei ei, care a sprjinit-o și a trăit pentru un singur om… pentru mine! Am stat în ultimele 2 luni alături de ea, am respirat în același ritm și ne-am spus tot ce era frumos și poate am mai uitat să spunem. Am fost alături de ea până la ultima suflare și am condus-o spre un loc luminat. Mama mea nu pleacă niciodată de lângă mine, ea este cu mine la fiecare pas și mă ghidează!” a scris Ana Baniciu pe Instagram