Ana Baniciu a luat contact cu lumea mondenă odată cu apariția în „Pariu cu viața”, serialul de pe PRO TV. Deși a avut mult timp eticheta de „fata lui Mircea Baniciu”, Ana a reușit să își creeze propria identitate. Acum, vedeta se poate lăuda cu un capital de imagine care vinde foarte bine și care este dorit de multe publicații.

Fără doar și poate, Ana Baniciu este una dintre cele mai sexy vedete de la noi. Blondina are un trup perfect pe care îl menține cu multă disciplină alimentară și sportivă. Imaginile pe care Ana le postează pe Instagram adună zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii. O bună perioadă de timp, fosta concurentă de la „Asia Express” s-a afișat lipsită de inhibiții, îmbrăcată sumar, iar asta a venit la pachet și cu anumite dezavantaje.

Ana Baniciu a dat cu piciorul revistei Playboy

Ana Baniciu a povestit în podcastul „Vin de-o poveste” despre momentul în care a realizat că vindea imaginea greșită. Ana nu a fost niciodată adepta vulgarității și, tocmai de aceea, a încetat să mai posteze imagini extrem de sexy pe Instagram. Fata lui Mircea Baniciu este conștiență de atuurile ei fizice și, la un moment, a primit propuneri și din partea celor de la Playboy. Vedeta nu se regăsea în acel tip de conținut, așa că s-a văzut nevoită să refuze.

Ana Baniciu, „curtată” de revista Playboy pe vremea când era în LaLa Band. „M-a frustrat chestia asta... ”
Youtube

„Eu am decis să am urmăritori organici. La mine, numărul crește, scade. Am încercat să pun din ce în ce mai rar poze cu fundul. N-am mai pus demult. În ultima vreme, m-a frustrat chestia asta. Cred că este și o greșeală de-ale mele din trecut, în contextul în care i-am făcut să vadă doar asta la mine. Fără să vreau.

Sunt conștientă că Dumnezeu mi-a dat un corp ok, unitar. Am avut o perioadă în care am vândut doar chestia asta, sexiness-ul. Cred că era o perioadă în care eu mă simțeam mai sexy. Sper, consider că nu am avut nicio perioadă în care am fost vulgară. Mi-am propus să nu fiu vulgară.” a povestit Ana Baniciu.

„În perioada LaLa Band, am primit telefoane și m-au rugat să îi contactez dacă vreau să pozez goală. Și le-am zis: Băi, fraților, niciodată în viața asta! Poate dacă aveam alt nume, dar nici așa. Nu aș putea să fac asta, mi se pare că nu ma rămâne niciun nimic. Nu mi-am dorit eu asta. Cred că, totuși, aș fi vrut să rămână o parte neștiută de către oameni. Sunt chestiile mele intime, corpul meu, niciodată nu m-am arătat așa.”, a completat Ana Baniciu în podcastul lui Radu Țibulcă.