Ana Baniciu a înnebunit pe toată lumea de pe Instagram. Mulți ar dar orice să fie cu ea, dar nu are ochi decât pentru niciunul. Singurul care are parte de toată atenția ei este chiar iubitul vedetei, pe care îl ține ascuns. Ea a fost mereu rezervată când a venit vorba despre viața sa personală. Ea a preferat să iubească în spatele camerelor de filmat, pentru ca nimeni să nu se bage în relația ei.

Vedeta este extrem de curajoasă când vine vorba despre pozat pe Instagram. Blondina este lipsită de inhibiții, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Ea arată foarte de bine și a muncit extrem de tare pentru a arăta așa. În plus, are mare grijă la alimentație, dar face și foarte multă mișcare.

Ana Baniciu este lipsită de inhibiții

Ana Baniciu nu se teme să le arate și fanilor ceea ce doar iubitul ei vede în dormitor. Ea s-a afișat din nou cu sânii la vedere. Știe foarte bine cum să atragă atenția asupra ei și iubește acest lucru. Nu de puține ori, cântăreața a reușit să adune mii de aprecieri, după ce s-a afișat cu formele la vedere.

Ana Baniciu, cu formele la vedere pe Instagram. Vedeta a încins imaginația bărbaților / FOTO
Instagram

La un moment dat, ea a fost întrebată dacă ar poza pentru revistele dedicate adulților. Ea a refuzat categoric, pentru că se gândește ce ar zice tatăl ei, dacă are vedea asemenea imagini. Blondina nu ar face asemenea lucru în viața ei, așa că toți bărbații ar trebui să își ia gândul de la acest lucru. Zilele acestea, și-a surprins din nou fanii cu o imagine de senzație. Mulți s-au întrebat oare ce părere și iubitul ei despre această situație.

“Purtând numele de Baniciu, am o responsabilitate foarte mare. Spre exemplu, eu nu aș putea să pozez niciodată în P****y. Nu că mi-aș dori, dar zic așa ca idee. Dar dacă mi-aș dori să pozez într-o revistă de genul, deșucheată, nu aș putea pentru că ar fi un mare haos și ar fi numele tatălui meu în joc”, a spus Ana Baniciu.