Ana Baniciu nu are motive să se plângă. Vedetei îi merge din ce în ce mai bine pe toate planurile, iar relația cu Edy este mai solidă ca niciodată. Cei doi se pregătesc pentru a merge împreună în fața altarului, acolo unde vor fi însoțiți de familiile lor. Cu siguranță, soacra ei va atrage toate privirile.

Ana Baniciu este una dintre vedetele care ține foarte mult la relația pe care o are cu fanii ei. Artista este extrem de activă în mediul online și profită de fiecare ocazie pentru a comunica cu admiratorii ei. De data asta, în centrul atenției nu a fost ea, ci mama lui Edy Kovacs, partenerul său.

Ana și-a serbat, recent, soacra. Artista nu s-a putut abține și a simțit că este momentul perfect pentru a se lăuda în online cu viitoarea ei soacră. Mama lui Edy Kovacs arată minunat, iar imediat cum Ana a postat imaginea, fanii au copleșit-o cu complimente. Cele două au o relație specială, iar mama lui Edy a fost mereu alături de vedetă.

weekend. Ana Baniciu are toate motivele să fie mândră. Cum arată viitoarea soacră a artistei social media

Ana Baniciu se pregătește de nuntă

Anul viitor, Ana și Edy vor merge spre altar. Cei doi au stabilit deja că 2023 va fi anul lor, însă nu se grăbesc să afirme asta foarte tare. Cuplul a mai planificat și până acum nunta, dar mereu a intervenit câte ceva care a dat totul peste cap. Ana are deja în minte cum va arăta întregul eveniment și nu merge deloc pe variante fastuoase.

Vedeta vrea ca la nunta ei, toți invitații să se simtă bine. Evenimentul va fi unul destul de grandios, iar artista vrea ca alături să-i fie oamenii dragi sufletului ei. Până acum, Ana Baniciu și Edy au mers să viziteze diverse localuri pentru a putea lua decizia cea bună. În tot acest proces de organizare al nunții, părinții celor doi nu au interventi deloc.