Amna este o cântăreața foarte apreciată de la noi. În vârstă de 36 de ani, artista are o carieră de invidiat și un băiețel care îi umple viața de bucurie. Este o mamă singură, însă se descurcă minunat în această ipostază. Recent, artista a vorbit despre divorțul său și despre modul în care și-a revenit.

Amna a fost căsătorită timp de nouă ani cu Cristi Mușat. Cei doi au hotărât însă să o ia pe drumuri diferite, fără să facă prea multă vâlvă. Nu au existat scandaluri în presă, iar artista a recunoscut că viața profesională și timpul prea puțin petrecut acasă i-au afectat mariajul.

Cu toate că tabloidele au scris că frumoasa blondă ar avea un nou iubit, ea neagă aceste zvonuri. Divorțul prin care a trecut a învățat-o să-și reconsidere prioritățile în viață și să fie mai atentă la alegerile pe care le face conform stiri24.biz.

Amna nu caută să-și refacă încă viața

Amna vorbește despre divorțul său. Cum a reușit să scape de suferință

Înainte de orice, Amna este mamă. Perioada de după divorț a fost una foarte importantă și pentru fiul său, David. Vedeta a ales să se concentreze mai mult pe micuț, lasându-și viața sentimentală pe plan secundar.

Cum este o femeie foarte puternică, nu a permis ca separarea se soțul său să-i afecteze nici cariera. Știe mai bine decât oricine că viața trebuie să continue, indiferent de circumstanțe.

„Eu dacă sunt cu cineva, în momentul în care simt că e ceva fishy, m-am retras imediat. Din păcate, drumurile noastre cu niște oameni sunt limitate. Poate ne dorim lucruri diferite, poate nu mai avem răbdare unul cu celălalt. Nu sunt singură. Sunt cu David. M-am focusat foarte mult pe carieră.”, a povestit Amna.

De când este singură, Amna și-a dedicat mult timp. Rănile i s-au vindecat, iar ea a învățat să aibă mai multă grijă de sufletul său. Un divorț nu este un capăt de lume, cu toate că artista recunoaște că aceasta experiență a lăsat multă suferință în urmă.