Amna este genul acela de femeie care își păstrează mereu zâmbetul pe buze, dar foarte puțini știu ce an greu a avut blondina. Ea a vorbit într-un interviu pe care l-a acordat recent, despre momentul în care s-a infectat cu COVID-19 și a trecut prin toate etapele bolii.

Amna a avut un an greu

Artistei îi este și acum extrem de frică, după toate momentele pe care le-a trăit, să nu mai contacteze încă o datp virusul. Se bucură de faptul că fiul ei, David, a fost în afara oricărui pericol, deoarece a stat alături de părinții ei, care locuiesc foarte, foarte aproape de ea.

Totul s-a întâmplat, imediat după ce s-a întors de la Survivor România, când a fost nevoită să se opereze și la fiecare. Recuperarea a fost cea mai grea pentru ea, din cauza faptului că nu putea face niciun fel de activitate fizică și a pierdut lupta cu kilogramele. A avut un an care a pus-o la grele încercări, dar a reușit să treacă peste toate obstacolele din calea sa.

„Acum mă simt bine, am făcut anticorpii monoclonali. În momentul acela erau în fază de studiu la Institutul Matei Balș, dar am trecut prin toate etapele bolii, a fost foarte greu. Sunt în perioada în care îmi e frică să nu contractez virusul din nou. David este bine, a fost bine în perioada respectivă. A stat cu părinții mei, locuiesc în casa alăturată, ne-am văzut pe geam cât eram bolnavă. A fost extrem de complicat după Survivor, pentru că m-am operat la fiere. Recuperarea a fost foarte, foarte grea. Incredibil de dificil, mai ales că făceam sport înainte și pot să spun că abia acum, după atâtea luni, din februarie, pot să fac activitate fizică. A fost o perioadă grea, m-am îngrășat, nu puteam să mă mișc. Au fost multe încercări la început de an. Chiar mă gândeam și zilele trecute și îmi spuneam: «Măi, ce început de an dubios». Îți ajută Dumnezeu, totuși. Eu zic că toate lucrurile au un sens, să te întărească”, a povestit Amna.