Amna a făcut recent o postare pe contul ei oficial de Instagram, care le-a dat imediat de gândit fanilor săi. Artista a reușit să șocheze pe toată lumea, iar fanii eu început să se întrebe dacă este bine și de ce a decis să scrie acele rânduri, pe care mai apoi să le facă publice. Acestea îi sunt, de fapt, adresate fostului său partener de viață, cu care nu este în relații prea bune, din păcate.

„Nu înțeleg de ce mă suni pe mine”

Au trecut mai bine de doi ani de când fosta concurentă de la Survivor România și cel care i-a fost soț au decis că este vremea să divorțeze, pentru că nu se mai înțelegeau în niciun fel. Chiar dacă anii au trecut și lucrurile ar fi trebuit să fie ceva mai bune între ele, acest lucru nu s-a întâmplat. Vedeta este se pare sunată de fostul ei partener de viață care nu vrea să îi dea pace deloc, chiar dacă nu mai are nicio legătură cu frumoasa artistă.

Singura dorință a Amnei este ca tatăl copilului său să nu o mai sune, să își vadă de viața lui, de noua lui relație și să fie fericit. Cântăreața s-a enervat la culme, din cauza gestului pe care l-a făcut fostul ei soț și tocmai de aceea a și făcut publice toate aceste informații. Asta nu este tot! Vedeta speră că și părinții acestuia să o iubească pe noua sa parteneră de viață. Din punctul ei de vedere, roata se întoarce întotdeauna și nimeni nu rămâne nepedepsit.

Amna, mesaj dur pentru fostul ei soț! Vedeta a luat foc pe Instagram: "Nu înțeleg de ce mă suni pe mine"

”M-ai sunat să vezi ce mai zic… Nu înțeleg de ce mă suni pe mine. Am văzut pe cine seduci. Sper să o iubești și ai tăi să o iubească. Sper să vă faceți viața voastră. Roata se întoarce mereu”, a scris Amna pe contul ei de Instagram.