Amna este cunosută de toată lumea. Chiar dacă are o viață plină de succes și are mulți fani în țara noastră, cât și în afară, nu mulți sunt aceia care o cunosc pe artistă sub altă postură decât cum este acum. De-a lungul timpului n-a scormonit mai deloc în cufărul cu amintiri pentru a le arăta fanilor ei cum arăta în diferitele etape ale vieții sale, însă iată ca acum a venit momentul mult așteptat.

Amna le-a satisfăcut fanilor ei curiozitatea de a o vedea pe vremea când era doar de-o șchioapă. Cântăreța a avut și ceva de spus pe baza imaginii sale din copilărie, iar fanii au rămas de-a dreptul uimiți.

Amna are vârsta de 36 de ani și este mai împlinită ca niciodată. Duce o viață prosperă din punct de vedere profesional și are toată lumea la picioare atunci când urcă pe scenă și își pune în aplicare talentul de a cânta. O știm cu toții cât de sexy este acum, însă nu mulți sunt cei care o știu de pe vreme în care era foarte mică.

Amna, imagine rară din copilărie

Așadar, Amna a publicat pe Instagram o fotografie cu ea și nu, nu e vorba de orice fotografie. Artista le-a arătat fanilor faptul că muzica, în diferitele ei forme, era prezentă în viața ei încă de când era foarte mică. În imagine se poate observa că are alături de ea o chitară.

„De mică eram hotărâtă”, a scris Amna pe Instagram.

Amna, imagini de colecție de cand era de-o șchioapă! Cum arăta artista acum mulți ani / FOTO

Amna, probleme de sănătate

Amna este fericită și lniștită acum, însă viața a avut pentru ea și câteva episoade mai puțin plăcute. Artista a trecut printr-un divorț extrem de dureros cu fostul ei partener de viață din cauza infidelității lui.
Problemele nu s-au oprit aici pentru Amna, din nefericire. Artista s-a confruntat, ulterior, și cu alte probleme de natură medicală pe care a fost nevoită să le trateze prin intermediul unei operații. Mai exact, Amna a vut probleme din cauza fierii.

„Să aveți o săptămână minunată! Eu îmi curaj să mă pregătesc și să plec spre spital pentru că astăzi scot firele. Sper din tot sufletul să fie totul în regulă, pentru că totul pare în regulă, nu văd de ce nu ar fi. Am un sentiment bun și cred că în curând o să încep și sportul. Așa simt eu că o să mi se spună astăzi, că pot începe sportul într-o săptămână. Așa visez eu”, spunea Amna pe Instagram acum câteva zile.