„M-a disperat, l-am blocat peste tot, mă disperă. Îmi dă mesaje și pe Instagram, și pe mail și peste tot.”

De ceva timp, Amna are un admirator secret. Deși la prima vedere totul pare frumos, realitatea este că vedeta este terorizată de bărbat. Acesta o asaltează cu tot felul de mesaje, îi face declarații de dragoste și nu o lasă în pace. Vedeta a luat măsuri, la blocat în mediul online, însă admiratorul pare să fie destul de inventiv.

Eugen este bărbatul care o terorizează pe Amna de ceva timp. Acesta îi trimite sute de mesaje, în care își declară dragoste. Mai mult, pretinde că ar fi avut o relație cu artista și acum suferă enorm după despărțire. Sătulă de ploaia de mesaje și simțindu-se hărțuită, Amna a deci să oprească totul și l-a blocat pe toate rețelele sociale.

Însă, Eugen s-a dovedit inventiv și a găsit o altă modalitate de a o contacta. Acum îi trimite mail-uri îi care reia același subiecte. Vedeta deja nu știe ce să mai facă pentru a scăpa de insistențele bărbatului și chiar se gândește să apeleze la oamenii legii.

„M-a disperat, l-am blocat peste tot, mă disperă. Îmi dă mesaje și pe Instagram, și pe mail și peste tot. Pe Facebook și pe Instagram l-am blocat, însă acum îmi dă mail-uri. L-am blocat acum și acolo, să vedem ce mai face. Momentan nu m-am gândit să apelez la poliție. Nu a venit peste mine sau ceva. Doamne ferește, dar e foarte stresant, uite ce îmi scrie acolo, îmi scrie kilometri.”,

Toate mesajele sunt de genul ăsta, kilometrice. Zice că a fost cu mine, că nu-și revine. Că nu poate să treacă. Nu am aflat încă cine e. Auzi la el, casă de piatră…! Lui îi e teamă că mă căsătoresc și că mă pierde.”, a declarat Amna, potrivit spynews.ro.

Amna, hărțuită de un admirator secret! Vedeta este bombardată cu mesaje și declarații de dragoste
Social media

„Vei rămâne ceva special”

Amna a făcut public unul dintre mail-urile pe care le tot primește de la Eugen. Acesta vorbește despre o mare iubire, despre suferința de după despărțire. Îi promite vedetei că o va păstra mereu în inima lui, chiar dacă va alege pe altcineva.

„Vei rămâne ceva special în sufletul meu. Chiar dacă te vei căsători cu altcineva, îți voi păstra o amintire frumoasă în sufletul meu. Pentru ce am iubit cândva la tine, esența ta, care mi-a atins sufletul. Dar nu a fost să fie soarta la timp și mă bucur pentru tine să fii fericită și iubită. Voi rămâne în conștiința ta. Spre să îmi porți o amintire frumoasă. Un om ce te-a iubit cândva pentru esența sufletului tău.

Persona mea favorită are un nume frumos și un suflet de aur. Chiar dacă a fost oropsită de soartă. Oriunde o să fiu te voi păstra în suflet. Căci mi-ai atins sufletul cândva prin iubire. Chiar dacă mi-a adus și multa suferință. Nu îl voi uita niciodată pe acel om pe care l-am iubit în felul meu. Cât mi-a permis și s-a putut de la distanță.”, îi transmite Eugen Amnei.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.