Vedeta crede în continuare în căsătorie și nu se îndoiește că nu va găsi dragostea adevărată. Talentata cântăreață mărturisește că este pregătită pentru un nou capitol din viața sa. 

Ce își dorește Amna pe plan personal

Cântăreața este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de la noi din țară. A trecut printr-o perioadă destul de grea, asta după ce a divorțat de partenerul ei de viață după o relație de 12 ani. Chiar și așa, vedeta nu a încetat să creadă în dragostea adevărată și este gata să înceapă un nou capitol în viața sa.

Deschisă și foarte sinceră de fel, Amna a recunoscut că este pregătită oricând pentru un nou început. Se consideră o persoană foarte familistă, fiind mai mereu extrem de atentă cu oamenii dragi din viața ei.

De asemenea, în viziunea solistei, o relație trebuie să se bazeze în primul rând pe încredere și respect. În lipsa celor două elemente nu se va ajunge niciodată la un sens comun.

„Eu sunt o familistă convinsă. Cred în căsătorie, căsnicii, în fidelitate, în respect înainte de toate. Cred că după ce pleacă dragostea rămâne respectul și cred că dacă pleacă dragostea și nu mai rămâne respectul, mai bine nu mai rămâne nimic”, a spus Amna într-o emisiune TV.

Amna e pregătită să se recăsătorească! Ce mărturisiri a făcut cântăreața
Social media

Care este prioritatea interpretei

Blondina este o femeie singură și spune că cel mai important lucru din viața ei este, în acest moment, David, băiețelul din căsnicia cu fostul soț. Cei doi s-au separat pentru că vedeta ar fi dat importanță mult prea mare rolului de mamă. Cântăreața a mai spus și că atunci când va exista cineva în viața ei, nu se va feri să vorbească deschis despre acest subiect.

„Pentru mine prioritar este David în momentul de față. Declarațiile de genul la momentul potrivit, dar momentan ne bucurăm de zâmbetul ăsta larg”, a mai adăugat Amna.