Amna este o cântăreața foarte apreciată de la noi. În vârstă de 36 de ani, artista are o carieră de invidiat și un băiețel care îi umple viața de bucurie. Este o mamă singură, însă se descurcă minunat în această ipostază. Recent, artista a vorbit despre divorțul său și despre modul în care și-a revenit.

Amna a fost căsătorită timp de nouă ani cu Cristi Mușat. Cei doi au hotărât însă să o ia pe drumuri diferite, fără să facă prea multă vâlvă. Nu au existat scandaluri în presă, iar artista a recunoscut că viața profesională și timpul prea puțin petrecut acasă i-au afectat mariajul.

Cu toate că tabloidele au scris că frumoasa blondă ar avea un nou iubit, ea neagă aceste zvonuri. Divorțul prin care a trecut a învățat-o să-și reconsidere prioritățile în viață și să fie mai atentă la alegerile pe care le face.

Amna nu caută să-și refacă încă viața

Amna, dezvăluiri despre divorț! A avut parte de multă suferință

Înainte de orice, Amna este mamă. Perioada de după divorț a fost una foarte importantă și pentru fiul său, David. Vedeta a ales să se concentreze mai mult pe micuț, lasându-și viața sentimentală pe plan secundar.

Cum este o femeie foarte puternică și stăpână pe forțele proprii, nu a permis ca separarea se soțul său să-i afecteze nici cariera. Știe mai bine decât oricine că viața trebuie să continue, indiferent de circumstanțe și de greutățile care apar pe parcurs.

„Eu dacă sunt cu cineva, în momentul în care simt că e ceva fishy, m-am retras imediat. Din păcate, drumurile noastre cu niște oameni sunt limitate. Poate ne dorim lucruri diferite, poate nu mai avem răbdare unul cu celălalt. Nu sunt singură. Sunt cu David. M-am focusat foarte mult pe carieră.”, a povestit Amna.

De când este singură, Amna și-a dedicat mult timp. Rănile i s-au vindecat, iar ea a învățat să aibă mai multă grijă de sufletul său. Divorțul i-a adus multă suferință. Artista recunoaște că aceasta experiență a lăsat multă durere în urmă. Cu toate acestea, frumoasa artistă a reușit să se scuture de praf, să meargă mai departe și să se axeze pe buna creștere pe care trebuie să i-o ofere fiului ei.