Daniela Gyorfi este una dintre cele mai îndrăgite artiste. În vârstă de 54 de ani, aceasta a trecut prin mai multe genuri muzicale și s-a oprit la cel de petreceri. În urmă cu ani de zile, arăta cu totul astfel, fiind mult mai tânără.

Daniela Gyrofi are o carieră de succes în industria muzicală din România. Ea a abordat mai multe genuri muzicale de-a lungul anilor, iar piesele au devenit adevărate hituri.

S-a lansat în muzică în urmă cu ani de zile și a avut un mare succes. Colaborările făcute cu alți artiști au ajuns extrem de ascultate și a reușit să devină foarte cunoscută. Una dintre piesele cunoscute a fost alături de Liviu Guță numită „De ce mă minți.”

Daniela Gyrofi a postat câteva videoclipuri pe rețelele de socializare de aproape două decenii. Era la un eveniment alături de Florin Salam și arătau foarte diferit față de ceea ce știm noi în prezent.

Artista era tunsă bob, având un păr drept și cu breton. Se purta naturală și încă nu apelase la medicii esteticieni pentru intervențiile pe care și le-a făcut. Există totuși câteva asemănări, silueta ei și părul blond au rămas la fel.

Totodată, nici Florin Salam nu este de trecut cu vederea. El era slab, nu avea barbă și își dorea să ajungă cel mai bun în domeniu. Peste câțiva ani și-a primit titulatura de „Regele manelelor” și nu a fost detronat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Daniela Gyorfi (@danielagyorfi)

„2004 Florin Salam ❌Daniela Gyorfi ➖Te-am iubit ➖ Am postat filmarea ca să nu „uităm” cine a fost primul artist pop care a cantat ?ASUMAT ?muzica balcanica sau….manele. Și sunt foarte recunoscătoare că am avut colaborări cu cei mai buni artiști ai genului acesta muzical. Restul e…..istorie.”, a scris Daniela Gyorfi pe rețelele de socializare.