Atunci când vine vorba despre viața personală și mai ales cea sentimentală, Ami este destul de discretă. Artista vorbește foarte rar despre acest subiect, însă acum a dat cărțile pe față și a dezvăluit câteva detalii despre fostele relații și despre situația sa actuală.

Recent, invitată în cadrul unei emisiuni, Ami a decis să ofere câteva detalii despre viața sa sentimentală. Artista a dezvăluit că mereu a preferat să țină această parte departe de lumina reflectoarele, mai ales din prisma lucrurilor ce i s-au întâmplat. Aceasta a dezvăluit că de-a lungul timpului a fost cuplată de presă cu numeroși bărbați, chiar și cu fratele său.

Mai mult, fost relație a cântăreței a eșuat tot din cauza faptului că a fost mediatizată, iar la vremea respectivă Ami nu a știut cum să gestioneze lucrurile. În prezent, artista este sigură, însă pregătită pentru o relație.

„Relația mea a fost distrusă din cauza carierei mele și din cauză că voiam să o ascund. S-a dus o relație destul de lungă pe care am avut-o. După ce s-a aflat, a fost un cumul de factori și o învățătură de minte să nu mai vorbesc despre o relație până lucrurile nu sunt serioase, până nu sunt cerută și am un copil. Momentan nu am nimic.” , a declarat Ami în cadrul emisiunii „Duet”.

Ami, dezvăluiri din viața personală! Care este motivul pentru care artista este încă singură
Social media

Ami, începuturile carierei

În prezent, Ami se bucură de o carieră înfloritoare și are numeroși fani, însă până să ajungă aici a avut mult de muncit. Pentru mulți ani, cântăreața a fost vocea de fundal a altor cântărețe celebre, precum Paula Selling și Andra, iar până a avut curajul de a începe o carieră solo a trebuit să treacă prin multe.

„Au fost momente când nu am știut să mă bucur, când m-am întrebat de ce nu mi se întâmplă anumite lucruri, dar mi-am dat seama mai târziu, după ce m-am maturizat, că lucrurile se întâmplă cu un motiv și doar atunci când trebuie să înveți ceva. Nu mai sunt naivă. Riscam să cad într-o parte de frustrare.”, a mai declarat Ami.