Doar două zile îi mai despart pe fanii de adrenalină și aventură de cel mai mare show de la noi din țară. „America Express” va da startul unui nou sezon și pe TV, iar fanii de abia așteaptă. Ceea ce nu multă lume știe este că sezonul nou vine la pachet cu multe noutăți. Spre deosebire de sezoanele din Asia, cel din America a fost mult mai riscant.

„America Express” a fost o adevărată provocare pentru echipe, dar și pentru producție. A fost pentru prima dată când aventurierii au mers pe „Drumul Aurului” din Mexic, Guatemala și Columbia. Pe cât de frumoase sunt peisajele, pe atât de periculoase au fost unele probele. Și pentru că poveștile din America de Sud sunt chiar reale, echipa de producție a trebuit să ia măsuri.

Spre deosebire de alte sezoane, acum, înainte de a pleca în „America Express”, concurenților li s-a făcut un instructaj temeinic. Li s-a comunicat ce au voie să ia la ei, dar și cum trebuie să se comporte în situații limită. În unele momente, echipele au fost escortate chiar de către paza autorizată.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

America Express” a testat limitele concurenților

„Evitați să purtați bjuterii vizibile, pentru că în felul acesta puteți deveni ținte. În cazul în care sunteți tâlhăriți, nu faceți pe eroii. Evitați conflictul, dați-le toate bunurile aflate asupra voastră și nu-i priviți pe agresori direct în ochi, pentru că se vor simți provocați”, arată comunicatul oficial.

Echipelor nu le-a fost deloc ușor să audă astfel de avertismente. Se așteaptau ca „America Express” să fie o competiție dură, însă, nu una care să îi pună în pericol. Din fericire, nu s-a întâmplat nimic grav, însă drumul nu a fost lipsit de peripeții. Pe toate, fanii le vor vedea în difuzarea maraton a emisiunii care începe pe 15 ianuarie. Ca de obicei, Irina Fodor îi așteaptă pe fani în fața micilor ecrane de la 20.30.