Haosul a cuprins astăzi stațiunea Sinaia încă de la primele ore ale dimineții

Românii încântați de zilele libere de la stat nu au vrut să rateze nici un moment din relaxarea de la munte. Numărul celor care au luat cu asalt stațiunile montane. Numai la Sinaia, peste 4000 de oameni și-au arătat intenția de a urca pe munte cu telegondola.O coadă imensă și o mare de oameni au putut fi vizibile din dronele care au survolat în zonă.S-a lăsat însă cu amenzi uriașe în acest sens.

Administratorii Telegondola Sinaia au de plătit o amendă usturătoare

O mare de oameni au putut fi văzuți astăzi la coada de la Telegondola din Sinaia.  Aceștia au stat la cozi interminabile ore în șir pentru a ajunge pe munte. Mai exact, unii turiști au petrecut mai bine de 4 ore la coadă pentru a prinde un loc în telegondolă.

Cu nervii întinși la maxim, unii dintre turiști au început să strige „hoții!”, adresându-se în mod direct celor care administrează acest serviciu.

Social media

Apelurile celor nemulțumiți nu au rămas neauzite. Astfel, inspectorii OPC Prahova au aplicat o amendă usturătoare operatorului economic ce are în administrație gondola din Sinaia.

Aceasta face legătura dintre Cota 1400 și Cota 2000 fiind unul dintre punctele de atracție ale stațiunii.  Se pare că instalația gondolei nu a fost funcțională între  08:00 și 11:55. Motivele au ținut de starea vremii. Mai exact, depunerile de chiciură și gheață în zona pilonilor gondolei au făcut imposibilă circularea acesteia.

Din cauza supraaglomerării, oamenii au cerut ajutorul organelor de control. Echipa de inspectori ai OPC Prahova care a ajuns acolo pentru un control ar fi constatat mai multe nereguli. Amenda aplicată în acest caz a fost de 15.000 de lei.

Turiștii și-au exprimat furia și frustrarea și din cauza faptului că în timpul defecțiunii gondolei totuși au fost comercializate bilete de urcare cu această instalație.

Depuneri de chiciură au îmbrăcat în gheață Vârful Omu și Stația de Meteorologie din zonă. O fotografie care le ilustrează a devenit virală în mediul online.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.