Reclamă
Reclamă

Polițiștii din Mehedinți au dat o amendă record. Un sofer a fost prins că circula cu 200 de km/oră.

Sofer prins cu 200 de km/oră

În weekendul din minivacanța de 1 mai, cei mai mulți au decis să plece de acasă. Însă chiar dacă e liber, Poliția Rutieră a fost în post și a organizat razii pe șoselele din țară.

Un lucru deja cunoscut, căci reprezentanți de la Ministerul Afacerilor Interne au transmis deja că în aceste zile vor face controale masive în trafic. Motivul: să-i prindă pe românii care calcă prea tare pedala de accelerație.

În Mehedinți, a fost o zi cu amenzi și viteze record. Se pare că un șofer s-a grăbit atât de tare, că a încălcat cu mult limita legală de pe porțiunea de drum pe care se afla.

Reclamă

În momentul în care a fost detectat de aparatul radar pe DN 56A, în apropierea localităţii Vânju Mare, acul vitezometrului indica mai mult de 200 de km/ oră.

Este vorba de un tânăr în vârstă de 24 de ani, care deține recordul la viteză pe acel drum în ziua de sâmbătă, 29 aprilie.

Pentru goana sa pe șosele, a primit o amendă pe măsură. Agenții de Poliție care l-au oprit i-au dat o sancțiune în valoare de 2.900 de lei. În plus, s-a ales și cu dosar penal, dar și cu permisul suspendat pentru o perioadă de 120 de zile. 

Și nu a fost singurul șofer prins în Mehedinți că circula cu mult peste limita legală. La nici câteva zeci de minute, alţi doi şoferi au fost prinși cu 152, respectiv 158 km/oră. Și aceștia au fost sancționați, însă mai puțin. Lor le-a fost suspendat permisul auto, pentru o perioadă de 90 de zile.

Șoferii care încalcă limitele de viteză pe drumurile din țară ar putea rămâne fără mașini

Un nou proiect de lege depus în Senat prevede pedepse mult mai dure pentru conducătorii auto care ignoră limitele de viteză.

Cei care încalcă limita cu mai mult de 100km/ oră ar putea rămâne fără mașini, permis și certificatul de înmatriculare.  În plus, ar putea să rămână și fără carnet, pentru o perioadă de jumătate de an. 

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro