Amănunte zguduitoare despre Vlăduța Lupău și saxofonistul Armin Nicoară

Scandalul dintre cunoscutul saxofonist Armin Nicoară și frumoasa cântăreață Vlăduța Lupău este departe de a se încheia, cua tât mai mult cu cât au început să iasă la iveală detalii uluitoare despre cei doi, sursele WOWbiz.ro dezvăluind toate amănuntele poveștii.

Mai exact, susțin sursele noastre, între Armin Nicoară și Vlăduța Lupău s-au consumat, de-a lungul timpului, și momente extrem de intime, sau, cel puțin, așa lăsau să se înțeleagă.

”Sută la sută au făcut-o! Adică, între ei, așa lăsa să se înțeleagă și Armin, dar și prietene de-ale Vlăduței, au fost momente în care au fost intimi, au făcut s.x. E adevărat, ce spune Armin Nicoară, că ar fi avut o relație cu Vlăduța Lupău este exagerat… Adică, se știe, el era îndrăgostit până peste cap de Vlăduța, dar ea nu era… Se relaxau, să zicem, împreună, când erau plecați pe la cântări amândoi, dar ea nu îl socotea un iubit, cel mult un prieten cu… beneficii. Oricum, între ei, clar era mai mult decât o colaborare profesională, își permiteau să își spună lucruri și să facă gesturi pe care le pot face doar un bărbat și o femeie care se cunosc din toate punctele de vedere”, ne-a spus, în exclusivitate, un apropiat de-al celor doi.

Mai mult decât atât, scandalul, explică sursa noastră, a pornit în momentul în acre Armin Nicoară a postat o filmare cu el și cu Vlăduța Lupău pe contul lui de Youtube. ”Cearta a pornit de-a dreptul copilărește, nu aveau un motiv serios pentru asta. Adică, el a postat ceva cu ei doi cântând, iar Vlăduța l-a sunat să scoată filmarea respectivă. El nu a vrut, ea l-a sunat pe tatăl lui Armin nicoară, iar de aici a pornit un întreg scandal și s-a pornit un circ de pomină”, ne-a mai explicat sursa citată.

În orice caz, ne-a mai dezvăluit sursa noastră, este puțin probabil ca între cei doi să se mai lege ceva. ”Chiar dacă era îndrăgostit de ea, Armin este supărat rău de tot pe Vlăduța, mai ales că nu ar fi vrut să se afle atâtea despre ei doi. Dar l-a deranjat enorm că ea nu a fost sinceră cu el, de aceea a și spus tot ce s-a întâmplat între ei”, ne-a precizat apropiatul celor doi.

Lasă un răspuns

Florin Cîțu a dat vestea: România a pierdut totul

Maria Cârneci, devastată de durere după moartea soţului. Care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus, înainte să se stingă