Reclamă
Reclamă

Președintele Vladimir Putin a fost operat de urgență, în mare secret, la Moscova în urmă cu doar câteva zile. Se pare că zvonurile care anunțau că președintele rus este grav bolnav s-au dovedit, până la urmă, a fi adevărate.

O serie de analize recente, neconfirmate însă de Kremlin, arată că Vladimir Putin are cancer și de aceea a fost operat de urgență. Liderul rus este tratat acum post-operator, într-o clinică din Moscova, departe de cei curioși.

De ce boală ar suferi, de fapt, Vladimir Putin

De curând, în presa din SUA a apărut o înregistrare cu o conversație dintre un oligarh rus și unii omologi occidentali în timpul căreia reiese că liderul rus este grav bolnav.

Potrivit unor informații neoficiale, se pare că Vladimir Putin ar suferi de o formă rară de cancer, la sânge. Având în vedere că în ultima vreme a tot fost văzut cu neurochirurgi și a hematologi în preajma lui, ar putea însemna că zvonurile sunt adevărate.

Reclamă

Dacă este să ne uităm la imaginile recente cu Vladimir Putin vom observa că a suferit mai multe modificări. Se pare că ar fi tratat cu sânge de căprioară, iar umflarea feței, creșterea în greutate ar putea fi un efect al steroizilor administrați, dar și semne compatibile cu boala de care suferă.

Amănunte crunte despre boala lui Vladimir Putin! Metoda șocantă prin care este tratat de cancer
facebook

Cine ar urma să îl înlocuiască pe Vladimir Putin

Se pare că Vladimir Putin ar urma să înlocuit pe perioada recuperării de Nikolai Patrușev, șeful Consiliului de Securitate. Oficialul, în vârstă de 70 de ani ar trebui să preia controlul armatei, după cum dezvăluiau sursele chiar la începutul acestei luni:

„Lui Putin i s-a recomandat să fie supus unei intervenții chirurgicale. Nu pare să existe o urgență deosebită, dar nici nu poate fi amânată. Președintele rus Vladimir Putin are cancer, iar cele mai recente probleme identificate în timpul ultimei sale examinări sunt asociate cu această boală.

Medicii insistă că are nevoie de o operație, dar data nu a fost încă stabilită. Nu știu exact pentru cât timp nu va fi capabil să se afle la putere, după operație… Cred că va fi pentru o perioadă scurtă de timp”, se arată în presa internațională, la începutul lunii aprilie.

Reclamă
Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro