Telonovela dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu are final! Ralația dintre cei doi este plină de certuri, împăcări și chiar și divorț. Cum nu erau de ajuns evenimentele care s-au petrecut până acum, în viața lor a mai apărut o a treia persoană care să le complice și mai mult viața și relația. Este vorba despre focoasa șatenă Daria Radionova.

Gurile rele spun despre Alex Bodi cum că, în timpul mariajului cu frumoasa Bianca Drăgușanu, ar fi avut o relație în afara căsătoriei cu o șatenă focoasă, moldoveanca Daria Radionova, acum afaceristă de mare succes. Speculațiile nu au înectat să apară nici după ce divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-a finalizat; gurile rele afirmă faptul că Alex s-ar fi mutat împreună cu Daria la Londra.

De-a lungul timpului, relația dintre Alex Bodi și Daria Radionova a fost și a rămas un mister total, făcându-se doar supoziții, neștiindu-se nimic clar și concret. Se crede faptul că cei doi amanți țineau legătura prin intermediul rețelelor de socializare, tot acesta fiind locul unde își făceau și declarații de dragoste, dar și planurile.

Însă, de atunci, lucrurile s-au tot schimbat. Alex Bodi a revenit în țară și se pare că reușit să o recucerească pe fosta lui soție, Bianca Drăgușanu.

Dulcea împăcare dintre cei doi este confirmată chiar de Alex Bodi. Daria Radionova nu a întârziat să reacționeze. A făcut-o, însă, în stilul clasic, pe rețelele de socializare, modul prin care obișnuia să comunice și cu Alex Bodi.

Nu cu mult timp în urmă, focoasa șatenă, Daria, a scris pe Instagram un text cu subînțeles, parcă adresat în mod special lui Alex Bodi după toate cele întâmplate: „Asta e viața! Trebuie să întâlnim şi gunoaie pentru a deveni mai puternici”.

Din această replică se poate înțelege clar dezamăgirea pe care aceasta o simte cu privire la împăcarea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi.