Timp de un an de zile viața Amnei a fost un chin. Vedeta a crezut că suferă de o boală grava și asta din cauza unui diagnostic pus greșit. Aceasta a trăit o adevărată dramă și se aștepta ca în orice moment să se stingă din viață. Cântăreața a vorbit despre problemele să sănătate cu care s-a confruntat.

În urmă cu ceva timp, Amna a trecut prin cea mai neagră perioadă din viața ei. Vedeta s-a confruntat cu unele probleme de sănătate, iar un diagnostic pus greșit de către medici a făcut-o să creadă că nu mai are mult de trăit. Timp de un an de zile, artista a crezut că suferă de o boală gravă și se aștepta ca viața ei să se termine acolo.

Toată drama a pornit de la o eroare medicală, artista fiind diagnosticată greșit. Se pare că aceasta într-adevăr avea unele probleme de sănătate, însă nici pe departe așa de grave cum i-au spus medicii. Din fericire, după mult chin și gânduri negre, cântăreața a aflat adevărul și a reușit să depășească momentul.

„Foarte bolnavă, nu bolnavă. Și nu știam dacă o să mai trăiesc, cât o să mai trăiesc. Dar am trăit cu o dungă pe buletin și cu niște analize la Fundeni, în fiecare marți, timp de un an. A trebuit să ajung în Austria ca să înțeleg că eu nu sunt bolnavă atât de rău și că e totul tratabil. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru toată lecția aia”, a declarat Amna, în cadrul unui podcast.

Aman, momente de coșmar din cauza unei erori medicale! Drama prin care a trecut vedeta timp de un an. „Nu știam dacă o să mai trăiesc”
Instagram

Amna, probleme de sănătate

Deși nu a vrut să ofere prea multe detalii despre presupusa boală, Amna a dezvăluit că a fost la un pas de a ajunge pe masa de operație. Vedeta era programată pentru o operație de îndepărtarea colului uternic, iar în ultima secundă a avut inspirația de a anula totul.

Din fericire, lucrurile s-au rezolvat acum, artista a scăpat de problemele de sănătate și privește încrezătoare spre viitor. Toată acea perioadă a fost o lecție importantă, care a învățat-o multe lucruri.

„Trebuia să mi se scoată colul uternic a doua zi, de astăzi pe mâine. Toată noaptea m-am rugat la Dumnezeu să-mi dea un semn. M-am hotărât să nu fac asta. Oricum doctorița își anulase toate operațiile în ziua respectivă.

Eu nu mai puteam să fac copii după. Eu nu trebuia să fac această operație deoarece nu eram atât de bolnavă. Femeia aia m-a diagnosticat prost, un an de zile am trăit cu o dramă, am fost distrusă psihic”, a mai povestit Amna.