Fosta soție a lui Ilie Năstase face eforturi uriașe pentru a reuși din nou să slăbească

Amalia Năstase se numără printre vedetele de la noi care se luptă în acest moment să ajungă la dimensiunile unui manechin. Vedeta a reușit în trecut să slăbească spectaculos însă acum trece prin același proces. Kilogramele în plus acumulate în câteva luni îi dau acum Amaliei serioase bătăi de cap.

La ce dietă a apelat fosta soție a lui Ilie Năstase

Amalia Năstase este una dintre cele mai celebre femei de afaceri din România. După o căsnicie eșuată cu Ilie Năstase, vedeta și-a refăcut viața în brațele lui Răzvan Vasilescu. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 6 ani în Las Vegas, iar mariajul lor pare un succes. Amalia Năstase este genul de femeie care lucrează mereu la imaginea ei.

Sursa foto: Instagram

Astfel, după ce a reușit să slăbească, iar ulterior a acumulat din nou kilograme, vedeta a intrat din nou într-un proces de transformare. Amalia apelează la nevoie la unul dintre cele mai riguroase regimuri de slăbit.

Aceasta consumă carne slabă, lactate, grăsimi sănătoase precum și legume. Cu această dietă, Amalia Năstase a reușit în trecut să dea jos peste 30 de kilograme.Acum, fosta soție a lui Ilie Năstase s-a întors la alimentația care a ajutat-o să își recapete silueta de invidiat.

Momente speciale pentru familia Amaliei

Din căsnicia cu Ilie Năstase, Amalia are două fiice, Alessia și Emma. Împreună cu Răzvan Vasilescu, vedeta a mai adus pe lume un al treilea copil, Toma. Zilele acestea în familia Amaliei au fost presărate cu mari emoții. Asta pentru că fiul celor doi soți a intrat în clasa 1. Fiica mijlocie a vedetei, Emma este de asemenea în clasa a 11 a. Amalia investește în educația copiilor, astfel că, a ales ca aceștia să urmeze o școală privată.

Costurile pentru a urma o astfel de școală se ridică la câteva mii de euro bune pe an.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.