Amalia Năstase se numără printre vedetele de din România care ai vorbit de fiecare dată deschis despre problemele cu greutatea pe care le au. Vedeta a parcurs un drum lung până să ajungă să își cunoască organismul și astfel să poată slăbi sănătos. Bineînțeles, pentru acest lucru a avut nevoie de îndrumarea medicului pe întreg parcursul procesului.

A slăbit 30 de kilograme și s-a îngrășat din nou

   Una dintre marile temeri ale celor ce reușesc să piardă rapid kilogramele este de a nu le pune la loc, deseori chiar mult mai multe peste cele de la care au pornit. La fel s-a întâmplat și în cazul fostei soții a lui Ilie Năstase. Amalia a slăbit nu mai puțin de 30 de kilograme într-un an de zile, fiind îndrumată de un nutriționist italian. Vedeta a consumat cu strictețe doar anumite alimente, având un număr limitat de calorii consumate pe zi.

Aceasta s-a bucurat de silueta la care reușise să ajungă destul de puțin timp, pentru că la un moment dat a început să acumuleze din nou kilograme nedorite.

Sursa foto:: Instagram

Fără să abandoneze lupta, cu multă perseverență, Amalia a pornit din nou pe acest drum dificil de a slăbi, urmând un regim sănătos. Vedeta se chinuie să lucreze în continuare la imaginea ei și chiar dacă eforturile sunt deja vizibile,fosta parteneră a lui Ilie Năstase nu are de gând să se oprească aici.

Adepta unui stil de viață sănătos

De data aceasta, vedeta vrea să transforme dieta într-un stil de viață la care să nu mai renunțe. În aparițiile ei, vedeta îi sfătuiește pe toți cei care apucă acest drum să apeleze neapărat la medic.Amalia preferă să nu aibă prea multă bătaie de cap zilnică în a găti și a-și calcula caloriile ci preferă să apeleze la un specialist care îi și livrează acasă cele trei mese zilnice.