Amalia Bellantoni a început 2022 cu dreptul. Sicilianca, așa cum este cunoscută în spațiul media, va avea prima ei emisiune la Antena Stars. „La Famiglia” va aduce în prim plan întreaga familie a Amaliei, dar și afacerea de succes pe care o deține alături de soțul ei. Amalia nu este deloc străină de lumina reflectoarelor, așa că fanii se așteapta ca emisiunea să fie un real succes.

Amalia Bellantoni s-a făcut remarcată cu câțiva ani în urmă. Atunci, aceasta și-a luat inima-n dinți și a participat la „Chefi la cuțite”. Abilitățile ei culinare combinate cu gustul rafinat, italienesc, i-au garantat Amaliei un loc în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. În battle-uri, sicilianca s-a remarcat imediat. Aceasta dorea să fie mereu liderul echipei și era cea mai vocală dintre toți.

Amalia Bellantoni va avea prima ei emisiune. Cine este, de fapt, „sicilianca lui Scărlătescu”
Instagram

Amalia Bellatoni și familia ei, pentru prima dată, în formula completă, la TV

Deși nu a câștigat marele premiu de la „Chefi la cuțite”, emisiunea a fost o adevărată rampă de lansare pentru Amalia Bellantoni. Imediat după ce s-au încheiat filmările la show-ul culinar, succesul nu a încetat să apară. Restaurantul pe care Amalia și soțul ei îl dețin a început să aibă din ce în ce mai mulți clienți. La fel ca și în emisiune, Amalia Bellantoni nu se dezice de la calitatea preparatelor pe care le gătește și nu este de mirare că restaurantul ei este foarte bine cotat.

„Acest reality show vine într-o perioadă cum nu se putea mai potrivită pentru familia nostră! După o perioadă îndelungată cu activităţi restrânse, din cauza pandemiei, o luăm de la capăt. Ne întoarcem la origini şi nu oricum, ci în adevăratul sens al cuvântului.

Astfel, la „La Famiglia”, cu Amalia Bellantoni, telespectatorii ne vor putea urmări în activităţi dintre cele mai diverse: creşterea animalelor, plantarea legumelor pentru business şi nu numai; diverse activităţi din zona producţiei de mozzarella. Inclusiv mulsul animalelor pe care, acum ceva timp, nici măcar nu m-aş fi gândit că le-aş fi putut vedea în vecinătate darămite să stau în preajma lor.”, a declarat Amalia Bellantoni.