Solista de muzică populară a trăit una dintre cele mai traumatizante experiențe.Se află pe meleaguri străine, unde susține mai multe concerte.

Deși are o agendă destul de încărcată, își face timp și pentru vacanțe. Îi place să viziteze foarte multe locuri și să cunoască diverse tradiții. Din nefericire, nu așa s-a întâmplat și de data aceasta. Ce a povestit vedeta.

Maria Dragomiroiu, experință traumatizantă în Statele Unite ale Americii

Cântăreața se află în SUA, unde susține mai multe concerte. Aceasta a povestit o experiență care a marcat-o și pe care nu o poate uita. Ce i s-a întâmplat Mariei Dragomiroiu, atunci când vizita diverse obiective turistice, în timpul liber.

„Am mers cu metroul, de am fost în centru de am făcut câteva poze. Era atâta tristețe, chiar m-am deprimat. Era atâta lume săracă. Unii vorbeau singuri prin metrou. I-am spus soțului meu că nu o să mai merg niciodată cu metroul. Am văzut oameni cu mâinile tăiate de muncă, tocite și toate rasele de pe Pământ, toate națiile, fiecare în lumea lui acolo, ținându-se de câte ceva și o tristețe grozavă, îmbrăcați prost. M-a deprimat total.”, a spus vedeta, potrivit wowbiz.ro

La 66 de ani, Maria Dragomiroiu este într-o formă de zile mari. Cum reușește artista să arate atât de bine, a spus chiar ea

social media

„Nu fac sport. Am cântarul în baie și când văd că urcă, încerc să mănânc mai puțin și bineînțeles că încerc să nu combin lucrurile care îngrașă, deși eu de felul meu sunt o mâncăcioasă.

Dar nu sunt strictă cu mine, nu am fost niciodată. Doar mă uit la cântar, asta este măsura mea. Când văd că o ia în sus, la mai multe kilograme, mă opresc și încerc să mănânc mai puțin. Nu fac sport, eu am mobilitatea mea din naștere, urc și cobor, că așa mi-e casa. Sunt un om foarte activ. Nu stau. Nu îmi place să stau pe loc sau să mă uit la televizor sau să citesc.

Mai bine mă simt făcând treabă prin curte. Nu fac nimic special. Poate că e genetic, poate bunica mea care avea părul frumos, lung și sănătos. La fel, la vârsta mea, am dantura fără să merg la dentist. Probabil așa a vrut Dumnezeu să fiu o fire mai puternică și cu un genetic mai sănătos.”, a mai spus Maria Dragomiroiu, pentru sursa de mai sus