Cu o carieră de succes în domeniul muzical, Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai ascultați maneliști din România. Un detaliu neștiut a fost aflat acum. Artistul a povestit că a fost căsătorit, însă a divorțat la câteva zile.

Unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul românesc, Bogdan de la Ploiești a povestit că s-a căsătorit în urma unui joc. Artistul a spus că s-a căsătorit la Starea Civilă cu o fată, pentru că a pierdut un pariu cu prietenii săi.

Bogdan de la Ploiești: „Am divorțat după câteva zile”

Artistul a povestit cum s-a întâmplat căsătoria. În urma unui joc cu prietenii săi, a pierdut o provocare și a trebuit să se căsătorească. Mai mult decât atât, el a dezvăluit că partenera nu era iubita lui. Au divorțat la câteva zile însă.

„Să vă zic eu cum s-a întâmplat.Totul a pornit de la un joc, ne jucam foarte mult și jucam pe provocări foarte serioase, adică la modul ăsta dur, nu cu copilării. Am pierdut și am fost provocat să mă căsătoresc și așa am făcut. Am luat o fată, nu era iubita mea, și m-am însurat, dar nu am stat decât câteva zile. Asta a fost cu căsătoria. Am dat cea mai mare bombă.”, a povestit artistul în cadrul unei emisiuni TV

social media

Căsătoria lui Bogdan, ascunsă de părinții lui

Bogdan a mai spus că totul a fost realizat în secret, pentru a nu afla părinții lui. Au divorțat la câteva zile după căsătorie.

„Am divorțat după câteva zile, nu mai știu excat cât, dar oricum am actele acasă, nu e o problemă. Pot demonstra oricând.(…) Ai mei nu au știut, nici nu aveam cum să le zic pentru că a fost ceva de scurt timp, fără sentimente. Am divorțat imediat cum s-a putut.(…)”, a mai spus Bogdan de la Ploiești