Jorge a oferit pe pagina lui de Instagram sfaturi despre creșterea copiilor. Află ce părere are vedeta despre valorile care ar trebui transmise celor mici.

Jorge, fostul concurent de la emisiunea „Te Cunosc de Undeva!” are o familie mare și toate motivele să se mândrească cu copiii lui. Fiind tată a două fete frumoase aflate la vârsta adolescenței, acesta este foarte grijuliu cu valorile pe care le insuflă. Nici pe cel mai mic din gașcă nu îl neglijează, Jorge fiind un părinte foarte implicat, dar strict.

Artistul are un băiat, mezinul familie, David alături de Ramona Prodea, și două fete. Karina, fetița sa din căsătoria cu fosta soție, Alina Laufer și Ilinca, fata din primul mariaj al actualei partenere, pe care Jorge o iubește ca și cum ar fi a lui.

Cântărețul și-a obișnuit publicul cu momentele petrecute cu familia postate pe rețelele de socializare. Acesta se fotografiază alături de copiii lui și postează diversele activități pe care le fac împreună. Fanii au apreciat că vedeta este implicată în dezvolatrea armonioasă a copiilor săi.

Alte vedete își răsfață copiii, dar nu și el! Jorge îi obișnuiește cu greul de mici: “să își dezvolte Ambiția”
Instagram

Jorge, un părinte care își învață copiii cum să se descurce singuri

Într-o postare recentă pe Instagram, artistul ne-a împărtășit câteva principii pe care le are atunci când vine vorba despre cum să își crească copiii. Jorge consideră că nu trebuie să le dai celor mici tot ce își doresc pe tavă, fără ca măcar să îi stimulezi să demonstreze că merită. Este un act de curaj să reziști în fața chipurilor sale inocente atunci când îți cer ceva, explică vedeta în descrierea pozei.

„Să fii părinte și să nu asculți de copil….asta înseamnă curaj! Mereu le facem poftele, facem totul pentru ei, însă e important să le lasam și lor dorința, să își dezvolte “ambiția”, să își caute soluțiile singuri. E bine să îi oferi totul copilului tău? Eu zic…poate parțial…..cât să nu îi sting flacăra dorinței. Voi ce ziceți?”, a scris Jorge.

Alte vedete își răsfață copiii, dar nu și el! Jorge îi obișnuiește cu greul de mici: “să își dezvolte Ambiția”
Instagram

Vedeta era împreună cu fiica lui Karina la o terasă când a realizat aceste poze. Adolescenta probabil că încerca să îl înduplece cu privirea ei inocentă să îi îndeplinească anumite dorințe. Fanii l-au susținut în comentarii și l-au felicitat că nu își alintă excesiv copiii, chiar dacă își permite financiar să le ofere orice.

Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!