Reclamă
Reclamă

Un drumeț dispărut de la Huntington Beach, California , a fost găsit mort joi în vârful ghețarului Darwin din Pădurea Națională Inyo, în urma unei căutări de aproape o săptămână.

Trupul lui Alan Stringer, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit în jurul orei 14:30 chiar sub Muntele Darwin, potrivit unei postări pe Facebook de către biroul șerifului din județul Inyo . Soția sa, care încă nu a fost numită, este în prezent însărcinată în 37 de săptămâni cu primul lor copil.

„O bună prietenă de-a noastră și-a pierdut în mod tragic soțul săptămâna aceasta. Ea este însărcinată în 37 de săptămâni cu primul lor copil. Am dori să adunăm copilului și mamei lucrurile esențiale să nu trebuiască să-și facă griji pentru primul an”, a spus o pagină GoFundMe creată pentru familia lor.

El a fost raportat dispărut luni seară, după ce a mers duminică la o excursie în apropierea zonei Episcopului, dar nu s-a întors. Activitatea telefonului mobil de pe telefonul său a dezvăluit o singură convorbire dimineața devreme, înaintea drumului său planificat.

Reclamă

Eforturile de salvare au fost susținute de Inyo Search și Rescue, care au folosit suport aerian cu vedere nocturnă pentru a ajuta echipele de pe teren.

Stringer a fost descris ca un excursionist experimentat, care a iubit aerul liber, deși nu a dezvăluit planurile sau traseele sale de drumeție pe care urma să le facă.

De curând a achiziționat un topor de gheață și crampoane și a participat la cursuri de pregătire pentru alpinism. „Stringer a fost echipat doar pentru drumeții de zi; avea un dispozitiv InReach cu care a urcat, dar nu a fost niciodată activat”, se arată în postarea Facebook.

„După ce a verificat traseele din întreaga zonă a Episcopului, recruții șerifului au localizat vehiculul lui Stringer în Lacul de Nord, la scurt timp după miezul nopții, marți dimineață”, a reieșit din aceeași postare.

Temperaturile au scăzut cu mult sub îngheț săptămâna trecută, în altitudinea mare a traseelor de la North Lake, în apropierea locului unde a fost localizat vehiculul său, potrivit KTLA .

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro