Alina Vidican se află, în momentul de față, stabilită în Miami alături de cei doi copii ai săi. Se pare că pandemia de coronavirus a lovit destul de tare și în afacerile Alinei Vidican. Aceasta este posesoarea unui restaurant luxos pe care l-a dobândit după ce a divorțat de George Burcea.

Reclamă

Drept consecință a celor întămplate din caza pandemiei, Alina a decis să pună lacătul pe restaurantul pe care îl administează, iar acesta a funcționat o perioadă doar în baza comenzilor la domiciliu. Nu este doar ea în această situație critică, astfel că foarte multe resturante și localuri din SUA au avut destul de mult de suferit din cauza virusului.

Reclamă

Acum după ce măsurile care aveau ca scop împiedicarea răspândirii virusului au fost relaxate, Alina Vidican și-a reluat activitatea în restaurantul de lux. Vedeta a făcut chiar și un anunț în acest sens. A menționat faptul că resturantul a adoptat, din nou, programul normal și că își așteaptă clienții. În același timp sunt respectate, în continuare, măsurile care prevăd distanțarea socială.

”Vă anunțăm cu bucurie că am revenit la programul normal! Vă așteptăm cu brațele deschise. Bineînțeles păstrând distanța socială.”, a scris Alina Vidican pe rețelele de socializare. Se pare că se vede foarte entuziasmată de această veste și foarte nerăbdătoare ca afacerile ei să fie repuse pe picioare.

Noutăți în meniul restaurantului de lux din Miami

Alina Vidican est o împătimită bucatelor tradiționale românești, se pare. Așa că, dacă altfel nu se poate, a adus bucătăria românească în restaurantul de lux din Miami. S-a concentrat, se pare, pe mâncăruri specifice anumitor zone, mai cu seamă s-a axat pe Ardeal și Banat.

Pe lângă deja tradiționalele mâncăruri în genul mămăligă cu brânză și cu smântână (8,95 dolari), sau ciorba de burtă (7,95 dolari), Alina Vidican a adaugat în meniul restaurantului din Miami și o serie de preparate ungurești, picante și extrem de apreciate în zona Ardealului sau a Banatului. Gulașul (16,95 dolari) se află pe listă, de exemplu. Se adaugă o selecție serioasă de tot felul de băuturi de prin Transilvania precum țuica sau pălinca, dar și vinuri scumpe, românești.