Alina Sorescu trece printr-o schimbare majoră în viața ei însă nu se lasă deloc pradă suferinței. După ce a stat o perioadă departe de scenă, preferând să lucreze cu copii, cântăreața își lansează o nouă piesă alături de un videoclip. Alina surprinde nu doar prin a se focusa pe carieră ci și pe propria imagine.

A adoptat un look copilăresc

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost căsătoriți vreme de 11 ani. Cei doi au fost mereu priviți ca un cuplu etalon, mai ales din punct de vedere vestimentar. Antreprenorul cu o afacere în domeniul modei, se afișa mereu „la patru ace” alături de soția lui care a adoptat de asemenea acest stil. Alina era mereu elegantă în aparițiile ei, nu doar atunci când era însoțită de partenerul de viață. După ce a redevenit liberă de contract, vedeta a lăsat deoparte ținutele elegante și sobre abordând un look tineresc.

Sursa foto:Instagram


Artista a trecut și pe la salonul de coafură pentru un refresh al culorii și al tunsorii.
Se spune că fiecare femeie după o despărțire nu uită să își schimbe ceva în ceea ce privește podoaba capilară, iar fosta doamnă Ciucu nu a făcut rabat de la această regulă.

Alexandru Ciucu acuzat de infidelitate

Fostul partener de viață al artistei este și designer al Casei Regale a României, însă numele lui a fost asociat în ultimii ani și cu diverse relații extraconjugale pe care acesta le-a negat de fiecare dată. Alina a fost cea care a pus piciorul în prag și a plecat din casa în care locuia alături de tatăl fiicelor ei. Chiar dacă ruptura s-a produs în urmă cu un an, Alexandru Ciucu a încercat în repetate rânduri să își salveze mariajul însă fătă izbândă. Cântăreața a înaintat cererea de divorț la Tribunalul Buftea. Deși a încercat să ceară custodia copiilor, designerul Casei Regale nu a avut succes, fetițele rămânând cu mama lor.