Alina Sorescu arată din ce în ce mai bine pe zi ce trece.

În perioada divorțului, Alina Sorescu a slăbit considerabil. Aceasta spune că nu a avut un scop în acest sens. Se pare că divorțul de Alexandru Ciucu i-a adus acesteia mai multe schimbări în viață decât credea ea.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au revenit din nou în atenția publicului după ce au anunțat că divorțează, cu câteva luni în urmă. Cei doi au împreună două fetițe. Alina Sorescu este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Se pare că divorțul de Alexandru Ciucu i-au adus schimbări vizibile în viața acesteia. Însă, în ciuda perioadei dificile prin care artista trece acum, Alina întinerește pe zi ce trece.

social media

Divorțul îi aduce mari schimbări Alinei Sorescu

Nu de mult, artista a declarat că a dat câteva kilograme bune jos în această perioadă dificilă din viața sa. Cu toate că nu a ținut dietă, aceasta nici nu a intenționat să slăbească.

Cu toate că e o perioadă grea, se pare că divorțul îi aduce multe beneficii artistei. Alina a avut, în ultimul timp, din ce în ce mai multe apariții la evenimente publice și a dublat prețul unei prestații de ale sale. Cu toate că divorțul este unul dintre cele mai nefericite evenimente din viața unui om, pentru Alina Sorescu, se pare că această perioadă grea are o mulțime de beneficii.

Acum, Alina arată din ce în ce mai bine pe zi ce trece, după ce a dat jos 5 kilograme.

Ce spune Alina Sorescu despre cariera sa

Alina Sorescu are o carieră din ce în ce mai bună. Ea este prezentatoarea unei emisiuni și gazda unui podcast.

„E o perioada foarte plină pentru mine din punct vedere profesional, mai ales că de câțiva ani încoace m-am dezvoltat pe mai multe planuri. Am școala mea de muzică pentru copii, am avut multe concerte chiar acum recent în luna iunie și îl pregătesc și pe cel de pe 24 septembrie de la Sala Palatului. Sunt foarte fericită că voi avea propriul show alături de picii de care mă ocup, iar invitații noștri vor fi Cleopatra Stratan, Edward Sanda și Ana Beregoi. Am încheiat încă un sezon de emisiuni.

Sunt vocea unui canal de Youtube de animații pentru copii și tot pe Youtube sunt și gazda unui podcast de estetică medicală. Am comunități mari pe Facebook și Instagram și am numeroase campanii de promovare de produse și servicii în care cred și pe care le recomand urmăritorilor mei. Iar ca artist câștig și din drepturi de autor”.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.