Alina Pușcaș, secrete de dietă. Detalii despre silueta de invidiat

Faptul că Alina Pușcaș are un corp de invidiat se observă cu ochiul liber, dovadă fiind și comentariile numeroase pe care le primește la fotografiile încărcate pe diverse rețele de socializare. Prezentatoarea TV nu s-a sfiit să-și dezvăluie secretul.

Frumoasa vedetă de televiziune are un corp de invidiat, care nu-i trădează vârsta.  Ea se regăsește printre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Mereu a fost sinceră cu fanii ei și i-a ținut la curent cu toate evenimentele din viața ei.

Alina Pușcaș este una din fostele vedete ale emisiunii ,,Te cunosc de undeva’’. Cu ocazia împlinirii a zece ani de carieră, a devzăluit care este secretul siluetei ei. Deși a fost întrebată de nenumărate ori despre silueta ei de invidiat, vedeta nu a dat niciun răspuns până la momentul de față.

Vedeta susține că are trei mese importante pe zi și că nu mai mănâncă nimic altceva între mese. În plus, încearcă pe cât posibil să evite sarea, pastele făinoase și dulciurile. De asemenea, Alina se hidratează bine, bând și 3 L de apă pe zi. Nelipsit este și sportul, deoarece corpul trebuie tonifiat.

Alina Pușcaș, secrete de dietă. Detalii despre silueta de invidiat

„For all my diet friends! Am terminat dieta acum 1 lună. Mănânc normal, 3 mese pe zi, cantități decente (nu ciugulesc între mese), evit sarea în continuare, mănânc de 2 ori pe săptămâna dulciuri și paste făinoase, apă plată în jur de 3 l pe zi și… am adăugat sport (cam 400 abs (n.r. abdomene) /zi – pt cei ce m-au intrebat deja) în special Home Training 30 min. Cam atat. We can do it, Moms or Not!”, a scris Alina Pușcaș pe contul personal de Instagram.

Nicos de la Puterea Dragostei, transformare increbilă

Nicos de la Puterea Dragostei, transformare increbilă

Feli, declarație emoționantă pentru mama sa

Feli, declarație emoționantă pentru mama sa