Alina Pușcaș are parte în viață de tot ce este mai bun. Cu o carieră de succes și o familie foarte frumoasă, este greu de crezut că brunetei i-ar putea lipsi ceva. Recent, ea a vorbit despre o a patra sarcină.

Reclamă

Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai, au o viață de familie perfectă. Sunt părinții a trei copii minunați, iar ei se iubesc mai mult ca niciodată. Cum sunt încă tineri, mulți s-au întrebat dacă vor mai deveni încă o dată părinți.

Alina Pușcaș și Mihai mai au mult de așteptat până la al patrulea copil

Alina Pușcaș, mamă pentru a patra oară? "Mihai îşi mai dorea un băiețel..."

Reclamă

Alina a declarat că și-ar mai dori încă un copil, însă nu știe cum ar mai putea acest lucru să fie posibil. Chiar și soțul său, Mihai, ar dori să mai fie tată în încă o dată. Se pare că bărbatul își dorește un băiețel, lucru care nu ar fi posibil în viitorul apropiat.

În primul rând, frumoasa brunetă este împiedicată din punct de vedere fizic să mai devină mamă încă o dată. A născut prin cezariană, iar această operație necesită mult timp de vindecare. Timpul de așteptare recomandat de medici este de cinci ani, așa că cei doi mai au mult la dispoziție să se gândească dacă își doresc sau nu să mai devină părinți încă o dată.

Mai mult, Alina a făcut și chiar și câteva calcule în acest sens. Peste cinci ani ea ar împlini 41 de ani, iar Mihai 51. Chiar dacă nu e imposibil să ai un copil la această vârstă, prezentatoarea tv nu crede că s-ar mai descurca cu un al patrulea copil atunci.

”Energie poate aş mai avea, dar nu cred că aş mai putea fizic să mai duc încă o sarcină şi încă o cezariană. Mihai îşi mai dorea un băiețel, dar, ştiind că ar trebui să mai aştept vreo cinci ani până la o eventuală sarcină, s-ar putea să se răzgândească. Peste cinci ani aş avea 41 de ani, iar el, 51, aşa că s-ar putea să înțeleagă și el că am fi cam bătrânei să o luăm de la capăt cu scutecele. ”, a declarat Alina.