Alina Pușcaș este o mamă împlinită care are, în prezent, nici mai mult nici mai puțin de trei copii minunați. Cel mai mare dintre el are vârsta de doar 6 anișori, vedeta devenind mamă pentru prima dată în anul 2015. Având în vdere faptul că a trecut ceva timp de când a venit pe lume ultimul lor copil, fanii sunt curioși să afle dacă mai au în plan un al patrulea copil.

Alina Pușcaș a dat naștere a trei copii în doar patru ani. Distanța dintre ei este de aproximativ doi ani de zile, așa că fanii s-au gândit că acum este momentul oportun pentru o nouă sarcină.

În cadrul unei sesiuni de întrebări lansate pe Instagram, Alina Pușcaș a răspuns la toate întrebările pe care fanii i le-au adresat. Fie că a fost vorba de curiozități legate de viața profesională, fie de întrebări mai personale, vedeta a răspuns la toate fără niciun fel de reținere. La întrebarea venită din partă unui fan cu privire la un următor copil, prezentatoarea din cadrul emisiunii ”Te cunosc de undeva” a oferit un răspuns scurt și la obiect.

Alina Pușcaș va mai da naștere unui copil?

Alina Pușcaș își dorește să rămână doar la cei trei copii pe care îi are deja. Aceasta mărturisește faptul că programul ei este destul de solicitant chiar și așa. Cei doi soți simt nevoia să mai aibă grijă și de ei și să ofere mai mult timp relației de suplu, așa cum chiar ea mențonează.

Alina Pușcaș, însărcinată a patra oară? A spus tot adevărul pe Instagram

„Nu! Mi-ajung trei, aș zice… Trebuie să mai și trăim, să ne și ocupăm de ei. Poate că ar fi fost frumos, dacă aș fi avut mult mai mult ajutor, să am o grădiniță întreagă…dar nu, mă opresc la trei”, a explicat Alina Pușcaș pe InstaStory.

Cu toate acestea, vedeta mărturisește în cazul în care ar fi avut mai mult ajutor în creșterea copiilor, lucrurile ar fi stat altfel, iar ideea unui al patrulea copil nu ar mai fi fost exclusă din planurile de viitor.

Alexandru este primul lor copil, fiind urmat de o fetiță pe nume Melissa Antonia și, ulterior tot de o fetiță pe nume Iris, ultimul copil născându-se în anul 2019.