În urmă cu câteva ore, Alina Pușcaș alături de soțul său și cei trei copiii se pregăteau să meargă în vacanță în Italia. Vacanța a fost pregătită de către vedeta Antenei 1 cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale cele mici ce a împlinit vârsta de trei anișori. Când au ajuns la aeroport, vedeta și familia sa au avut parte de o întâmplare neplăcută.

În loc să se bucure pe deplin de vacanță ce urmează să o aibă în Sardinia alături de familie, Alina Pușcaș a pierdut timpul în aeroport. Motivul? Compania aeriană cuc are zbura vedeta a avut întârziere de aproximativ o oră.

Alina Pușcaș: „Am învățat să fim optimiști..”

Colaj Substanțial

„Ne-am hotărât să le facem celor mici o surpriză și să plecăm în vacanță chiar de ziua celei mici,de ziua Irisucăi. Ne-am hotărât să mergem în sudul Italiei, în Sardinia. Doar că, așa cum se întâmplă foarte des în ultima vreme, avem întârziere. Momentan întârzierea declarată este de o oră. Zburăm cu Wizz air.

Acum, ca să zic așa, am și emoții pentru că am auzit că se pierd bagajele mai nou și pe zborurile directe. Sper să nu fie cazul nostru. Dar, am învățat să fim optimiști, indiferent de situație.” le-a transmis Alina Pușcaș fanilor săi de pe Instagram

Alina Pușcaș este căsătorită cu medicul Mihai Stoenescu. Împreună au trei copii, două fete și un băiat. Cei doi și-au unit destinele după cinci ani de relație.

Noi am abordat varianta inversă tradiției…Primii 5 ani am fost ocupați să facem cei 3 copii și după aceea ne-am hotărât sa facem și pasul. Doamne ajută să ne țină tot așa. Dragostea – Nebuni, Pasionali, Răi, Buni, Supărați, Fericiți, Geloși, Rockeri, Părinți Nonconformiști și Iubitori…cu tot ceea ce ar trebui să simțim într-o relație completă.” a scris în trecut Alina Pușcaș pe rețelele de socializare.