Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” a fost victima unui accident. Vedeta a cerut ajutor medical specializat, iar medicii i-au pus un diagnostic ce a întristat-o pe aceasta.

Se pare că Alina Pușcaș și-a luxat atât de tare piciorul încât are o entorsă de gradul I. Pentru a se recupera, prezentatoarea trebuie să-și țină imobilizată glezna preț de trei săptămâni.

În tot acest timp, Alina Pușcaș trebuie să urmeze și un program de recuperare. În cazul în care nu respectă întrutotul indicațiile medicului, Alina riscă să aibă o gleznă cu 10 cm în plus față de cealaltă.

De asemenea, Alina trage un semnal de alarmă și îi îndeamnă pe toți cei care se confruntă cu astfel de probleme să apeleze la ajutor din partea medicului.

Alina Pușcaș: „Nu e de glumă..”

 Social media

„M-am cam speriat și am fugit direct la doctor. Am primit și verdictul ortopedului, entorsă de gradul I. Trebuie să-mi imobilizez glezna timp de trei săptămâni, timp în care trebuie să fac și o recuperare. Fără recuperare, risc să rămân cu o gleznă de 10 centimetri în plus față de cealaltă.

Nu e de glumă cu astfel de lucruri, așa că, e clar cât de important este să mergeți la medic atunci când se întâmplă astfel de lucruri. Nu faceți lucrurile după ureche, că nu e bine. Trebuie să luați și tratament corespunzător și toate cele.” a declarat Alina Pușcaș pe contul său de Instagram

Alina Pușcaș s-a conformat sfaturilor venite din partea ortopedului și și-a achiziționat o orteză elastică. Aceasta a optat pentru una tip ciorap, întrucât a auzit că ortezele tip ciorap nu ar fi atâț de bune.

„Am luat o orteză foarte bună, elastică, cu arici. De obicei, ortezele tip ciorap am înțeles că nu sunt bune aproape deloc.” le-a mai transmis Alina Pușcaș fanilor săi