Alina Eremia are de gând să devină mamă? Fanii au observat imediat aluzia pe care artista a făcut-o în mediul online, așa că s-au întrebat dacă nu cumva frumoasa blondină și iubitul ei au în plan se devină părinți pentru prima dată.

Știm cu toții cât de talentată și apetisantă este Alina Eremia. Pe lângă muzică, artista mai are încă un talent cu care se mândrește și cu care a și debutat în lumea mondenă, de altfel, și anume actoria. Vedeta are succese prețioase în planul profesional, însă stă foarte bine și la capitolul dragoste. De aproximativ 5 ani de zile, artista își trăiește povestea de dragoste alături de iubitul ei, Edi Barbu.

Se pare că cei doi sunt suflete pereche, iar delcarațiile pe care Alina Eremia le face cu privire la partenerul ei de viață denotă faptul că este, în continuare, îndrăgostită până peste cap de acesta. Chiar și așa, blondina preferă ca viața ei personală să și-o trăiască în liniște și pace, departe de ochii tuturor curioșilor. Ne-a obișnuit cu o foarte mare discreție din acest punct de vedere, singurul plan pe care ea și-l expune este cel profesional.

Alina Eremia se pregătește pentru rolul de mamă?

Este drept că postează destul de rar fotografii de cuplu, dar și când o face, să vă țineți! Întodeauna cei doi apar ca într-un tablou perfect. Îndrăgostiți peste măsură unul de celălalt, celor doi li se citește fericirea în priviri atunci cândt sunt unul lângă celălalt. Dacă până acum artista ne-a obișnuit cu fotografii cât se pote de normale, de data aceasta a făcut ceva cu totul diferit, ce i-a făcut pe fani să intre la bănuieli.

Alina Eremia, pe cale să devină mamă? Artista și-a surprins fanii cu dovada / FOTO

Așadar, Alina Eremia a postat o fotografie cu un copil care însumează caracteristicile fizice ale ei și ale iubitului ei. Folosindu-se de o aplicație, artista le-a arătat fanilor cum ar arăta copilul lor. Aceștia s-au declara a fi entuziasmațic și s-au întebat dacă nu cumva această fotografie face, de fapt, anunțul unei sarcini.