Alina Eremia este o femeie sinceră, care își exprimă punctul de vedere despre orice, oricând fără să îi pese de consecințe sau de părerile celor din jurul său. Vedeta știe întotdeauna ce vrea, iar când nu îi convine ceva ia foc pe rețelele sociale. Nu i se întâmplă prea des acest lucru, iar fanii eu sunt șocați când văd astfel de postări venind din partea sa. Artista s-a enervat atât de tare în ultimele ore, încât și-a exprimat nemulțumirea în fața tuturor.

Alina Eremia a răbufnit pe Instagram

Alina Eremia este, de asemenea, o vedetă care nu suportă să vadă că oamenii distrug mediul înconjurător zi de zi. Este de părere că deși suntem în anul 2021, absolut nimic nu s-a schimbat. Din punctul de vedere al vedetei, oamenii ar trebui să protejam nu să contribuie pe zi ce trece la distrugerea lor. Plus că plasticul se degradează cel mai greu și afectează ecosistemul.

Frumoasa artistă este de părere că noi, oamenii din ziua azi nu facem altceva decât să devenim victimele propriei noastre ignoranțe și nimic mai mult. Aceasta le-a oferit chiar și un sfat fanilor săi de pe social media și anume să nu mai arunce gunoaiele pe jos, ci în coșurile de gunoi, acolo unde le este locul, de fapt.

Alina Eremia scoasă din sărite de oamenii din jurul ei! Vedeta a luat foc pe Internet: “Devenim victimele propriei…”

Constat că ”hobby-ul” ăsta prost de a arunca deșeuri în natură nu s-a schimbat în 2021. E bine că în loc să protejăm mediul, contribuim la distrugerea gradată a lui. Plasticul se degradează cel mai greu și afectează ecosistemul, adică devenim victimele propriei noastre ignoranțe. Pe scurt: NU MAI ARUNCAȚI GUNOAIE PE JOS!”, a transmis Alina Eremia pe Story.

Alina Eremia a reușit și de această dată să demonstreze că este o femeie responsabilă, care pune mare preț pe ceea ce se întâmplă în jurul ei. Ea este conștientă că nu poate schimba lumea, dar o poate face mai bună cât de cât.