Alina Eremia s-a transformat enorm de-a lungul timpului. Artista a început să adopte un stil de viață sănătos, iar rezultatele sunt mai vizibile ca niciodată. Alina are mare noroc și cu iubitul ei, Edi Barbu care este pasionat de sală și care o motivează și ea. Dar sportul nu este suficient, așa că Alina Eremia a găsit dieta perfectă pentru un corp de invidiat.

Alina Eremia a slăbit pentru 12 kilograme cu o dietă accesibilă tuturor

Alina Eremia a devenit cunoscută publicului odată cu apariția în ”Pariu cu viața”, serialul de PRO TV. Alina avea unul dintre rolurile principale și nu este de mirare că a devenit instant favorita fanilor. De atunci și până acum au trecut mulți ani, iar Alina Eremia a trecut prin schimbări radicale. Pe lângă faptul că a renunțat la brunet și s-a vopsit blondă, cea mai vizibilă schimbare este la nivelul corpului. Alina a reușit să elimine kilogramele în plus cu multă disciplină alimentară și sportivă. Cei care o urmăresc pe artistă, au observat că aceasta petrece mult timp la sală; când nu are timp, Alina Eremia nu se abate de la program și preferă să alerge pe bandă acasă.

Mulți s-au întrebat ce consumă Alina de arată așa bine, așa că răspunsul a fost dat chiar de ea. Alina a spus că dieta ei nu este deloc greu de urmat atâta timp cât există motivație.

”Nu mănânc niciodată alimente prăjite și fast food, mănânc foarte rar, doar atunci când mor de poftă, nu mai pot, când simt că am ajuns într-un punct în care simt că trebuie să comit o prostie alimentară. Dar evit cât se poate. Dulciurile sunt un subiect sensibil, mănânc dar dulciuri pe bază de ștevie sau cu îndulcitori. Evit zahărul pentru că este extrem de nociv”, a spus Alina pentru Avantaje.ro.