Alina Eremia este o persoană rezervată când vine vorba despre viața sa personală. Deși trăiește o frumoasă poveste de dragoste, a vorbit foarte rar despre acest subiect. Au fost evenimente la care ea și iubitul ei au mers împreună, dar au fost foarte discreți. În plus, a fost și surprinsă alături de acesta pe străzile din București.

De atunci, vedeta a început să nu se mai ascundă. La un moment dat, vara aceasta, a postat chiar și o imagine pe Instagram cu bărbatul care i-a furat inima. A fost prima imagine de acest fel de pe contul ei, iar reacțiile admiratorilor nu au întârziat să apară.

Alina Eremia nu se mai ascunde

Cei doi se iubesc și se susțin reciproc. Este genul acela de persoană la care blondina a visat mereu și alături de care a găsit fericirea. Rare sunt momentele în care vorbește despre el în public. El nu este o vedetă și a preferat să stea mereu departe de camerele de filmat.

Iubitul Alinei Eremia se numește Edi. El reușește să îi ofere acesteia tot ceea ce are nevoie. Vedeta este în culmea fericirii când vorbește despre el, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Mereu cu zâmbetul pe buze, cântăreața a vorbit deschis despre el, iar fanii au rămas cu gura căscată.

Alina Eremia, dezvăluiri neașteptate despre iubitul ei. Ce le-a povestit cântăreața fanilor: „Mă face fericită”
Instagram

„Iubitul meu este foarte atent la nevoile mele. Încearcă să mă facă fericită tot timpul, atât cât se poate. Suntem în permanență pe telefon, vorbim foarte mult. Iubitul meu îmi gătește și îmi spune că sunt cea mai frumoasă”, a mărturisit Alina Eremia.

Acum ceva timp, ea a lansat piesa „Cerul roșu”, piesă care ajuns imediat la inima fanilor. Melodia este dedicată lui și transmite un mesaj emoționant.

„Dacă fiecare piesă pe care o lansez este specială pentru mine, ”Noi” are ceva în plus. Total neintenţionat şi probabil din subconştient, se inspiră din viaţa mea şi mai exact, perioada în care l-am întâlnit pe Edi, iubitul meu. De aceea, mi-am şi dorit să fie prezent în videoclip”, a spus Alina Eremia.