Alina Eremia nu ezită să își surprindă fanii de pe rețelele sociale, ori de câte ori are ocazia. Vedeta a apelat zilele trecute la o schimbare de look, care pe unii dintre i-a lăsat, pur și simplu, mască. Rareori, ea apelează la schimbări majore cum ar fi aceasta. În ultimele fotografii, artista apare total schimbată, doar că de data aceasta este vorba despre o simplă perucă. Așa că fanii trebuie să stea liniștiți, dacă nu se pot obișnui cu ea în felul acesta.

Alina Eremia a uimit pe toată lumea cu noul ei look

Admiratorii ei sunt de părere că această schimbare este datorată faptului că filmează un nou videoclip și sunt nerăbdători să vadă despre ce este vorba. Oricare ar fi culoarea părului, nimeni nu poate nega faptul că îi stă bine oricum. Dacă este sau nu vorba despre lansarea unei noi piese sau nu, rămâne de văzut, cert este că imaginile alb-negru pe care le-a postat și despre care chiar ea spunea că nu vor strânge prea multe aprecieri, au deja peste 20 de mii de inimioare.

Alina Eremia, aparație de senzație pe Instagram! Cum arată artista cu noul look și cum au reacționat fanii / FOTO

„Legenda spune ca pozele alb-negru nu fac like-uri 😜”, a scris Alina Eremia în dreptul celor două imagini pe care le-a postat.

Alina Eremia, aparație de senzație pe Instagram! Cum arată artista cu noul look și cum au reacționat fanii / FOTO

Imediat după ce a postat imaginile cu pricina, reacțiile fanilor săi au început să apară într-un număr foarte, foarte mare. Acestora le plece enorm cum arată vedeta cu peruca respectivă și i-au transmis acest lucru. În plus, un internaut a remarcat un lucru de care unii nu au ținut deloc cont și anume că în aceste fotografii, artista noastră seamănă foarte mult cu actuala soție a lui Justin Bieber, Hailey. S-a spus de mai multe ori că blondina are trăsăturile starului internațional, dar aceste imagini vorbesc de la sine.

„Ba da fac, ca sunt cu queen ❤❤❤”, „Ești superba! ❤️🔥”, „Semeni cu @haileybieber in aceste poze”, „Frumusețe 😍”,i-au transmis fanii în comentarii.