Alina Eremia și-a uimit din nou fanii cu o nouă schimbare de look. Artista a spus stop părului blond care a consacrat-o și de data a ceasta a decis că un experiment este mai mult decât binevenit. Vorbim despre o tranformare spectaculoasă, dat fiind faptul că toți fanii artistei erau oișnuiți cu ea de ani de zile blondă.

Alina Eremia are foarte mulți fani în țara noastră. În ciuda faptului că nu are o vârstă deloc înaintată, numai 27 de ani, artista a reușit să-și creeze o carieră înfloritoare în muzică, de pe urma căreia culege roadele muncii sale de ani de zile.

După cum bine se știe, Alina nu este pricepută doar la muzică, pentru că mai are încă un talent, talent cu care s-a și lansat, de altfel, în lumea mondenă, și anume actoria. A plecat de jos de la o vârstă fragedă alături de alte nume foarte cunoscute acum la noi în țară, cum ar fi Dorian Popa.

Vedeta nu are satisfacții numai în ceea ce privește partea profesională, căci Alina Eremia este iubită și iubește. Este într-o relație destul de serioasă cu un tânăr pe nume Edi. Este adevărat faptul că a durat ceva timp până când Alina s-a hotărât să le facă fanilor cunoștință cu cel alături de care își trăiește viața.

O știm pe Aina Eremia ca pe o aristă deschisă provocărilor și care încearcă tot felul de lucruri noi. Îți ține fanii în priză întotdeauna și nu duce deloc lipsă de aprecieri și susținere din partea acestora, semn că munca și activitatea ei sunt foarte apreciate de aceștia.

Alina Eremia a renunțat la blond în favoarea unei peruci brunete

Alina Eremia a renunțat la blond și a ales brunetul! Cum arată artista cu noua schimbare de look / FOTO

Alina Eremia nu spune nu schimbărilor de look, astfel că și de data aceasata artista a mai făcut încă un experiment. După ce a încercat mai multe look-uri de-a lungul timpului, acum s-a hotărât să încerce o cu totul altă coafură, așa că a apelat la o perucă cu părul lung și negru. Ce mai priveliște!