Bine cunoscuta cântăreață Alina Eremia a lansat 3 piese noi și a atras admirația tuturor celor din jur.

Ea a lucrat intens la realizarea acestor piese iar, cu un plus de efort, a reușit să își depășească limitele. „Printre cuvinte”, „Anotimpuri” și „Dragoste nu-i” sunt piesele mult râvnite care au prins foarte bine la public.

‘Printre cuvinte” vorbește despre cuvinte care nu se rostesc și este un cântec ce are o linie melodică specifică pentru începutul toamnei, în timp ce piesa „Anotimpuri” amplifică senzația de singurătate în doi și pune accentul pe dependența persoanei iubite. Ce-a de-a treia piesă „Dragoste nu-i” ajută tinerii îndrăgostiți să se resemneze după ce se despart, dintr-un motiv sau altul. Chiar dacă cele trei cântece atrag atenția prin mesaje diferite, acestea au mai multă forță împreună pentru că se consideră că fac parte din capitole diferite, a aceluiași roman de dragoste.

Alina Eremia vrea sa ajute tinerii care suferă din iubire și îi ajută să treacă mai ușor peste momentele despărțirii. De cele mai multe ori rămân resentimente puternice în sufletul lor și încearcă din răsputeri să vadă dacă dragostea îi va ajuta să-și revină sau nu.

Cântăreața este foarte iubita de către publicul larg și aduce alinare prin cântecele ei deosebit de plăcute și vocea ei divină.